Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Oline V2
ORIGINAL: Labambie
De selges frosne, også tiner man de og spiser de. Er iallefall slik man skal gjøre det. [:)]
Jo, såpass har jeg skjønt.
Men etter at de har vært frosne, og tint, så smaker de jo ikke sånn reker skal smake...
ORIGINAL: Oline V2
ORIGINAL: Labambie
De selges frosne, også tiner man de og spiser de. Er iallefall slik man skal gjøre det. [:)]
Jo, såpass har jeg skjønt.
Men etter at de har vært frosne, og tint, så smaker de jo ikke sånn reker skal smake...
ORIGINAL: Labambie
ORIGINAL: Oline V2
ORIGINAL: Labambie
De selges frosne, også tiner man de og spiser de. Er iallefall slik man skal gjøre det. [:)]
Jo, såpass har jeg skjønt.
Men etter at de har vært frosne, og tint, så smaker de jo ikke sånn reker skal smake...
Jeg har smakt ferske reker kanskje 5-6 ganger i hele mitt liv... Så jeg synes det smaker helt greit jeg. Er nok bare du som er bortskjemt. [8D]
ORIGINAL: Carta
Frosne reker er ikke vondt det. Om de er riktig behandlet. Men det er mange steder de har dårlige frosne reker. Om de er litt hvite i skallet kan de ligge i en for dårlig frysedisk (ikke kaldt nok) eller ha blitt tint litt på vei til disken.
Frosne reker er veldig fine å bruke i varme retter. De er veldig fine å bruke til å fritere f.eks. Der syns jeg ikke ferske rekre funker i det hele tatt. De blir rett og slett tørre.