Frokoster her er ofte:
- chiapudding med kokosmelk/mandelmelk(melkeallergi), bær, nøtter og frø
- havregrøt med bær og kanel (ceylon)
- smoothie med bær, frukt, spinat, grønnkål, brokkoli, gulrøtter eller andre grønnsaker jeg har for hånden og som går godt i smoothien
- surdeigsbrød med avokado/hakket tomat og olivenolje, eller egg og majones
- grove scones med forskjellige vanlige pålegg, makrell i tomat, fleskepølse, italiensk salat, litt fan av den salamien som kan spises av gravide, etc
- tacolefse/potetlefseruller med fyll, f.eks. et kjøttpålegg med paprikastrimler, salat og remulade inni
- Frøknekkebrød med majones, egg og gastromat (eller annet pålegg)
- en croissant fylt med sjokolade når jeg sprekker
(sjokoholiker)
- chiapudding med kokosmelk/mandelmelk(melkeallergi), bær, nøtter og frø
- havregrøt med bær og kanel (ceylon)
- smoothie med bær, frukt, spinat, grønnkål, brokkoli, gulrøtter eller andre grønnsaker jeg har for hånden og som går godt i smoothien
- surdeigsbrød med avokado/hakket tomat og olivenolje, eller egg og majones
- grove scones med forskjellige vanlige pålegg, makrell i tomat, fleskepølse, italiensk salat, litt fan av den salamien som kan spises av gravide, etc
- tacolefse/potetlefseruller med fyll, f.eks. et kjøttpålegg med paprikastrimler, salat og remulade inni
- Frøknekkebrød med majones, egg og gastromat (eller annet pålegg)
- en croissant fylt med sjokolade når jeg sprekker
(sjokoholiker)
Last edited: