Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Vi skal snart ha dåp og ønskjer derfor nokre forslag til mat vi kan servere. Koldtbord eller enkel middagsmeny. Vi er ikkje så mange (ca 20) og vi skal ikkje ha hjelp utanifrå. Gjerne noko som kan lagast mest mogleg på førehand og går raskt an å "ferdigstille".
Me hadde koldtbord med mest kalde retter, mamma lagde halvparten og eg halvparten. Hadde karbonader og kyllinglår som berre trengte å varmes før me åt. Ellers hadde me spekemat, røykelaks, pestosalat, eggerøre, varmrøykt ørret, reker, focaccia brød og vanlig brød, aioli, majones, smør og heimelaga potetsalat.
Har tenkt litt på vårruller. Fant nokre vegetarvårruller på Europris som eg syns var utruleg gode. Mannen likar ikkje vårruller så godt og hatar graut. Vil dessutan ha minst mogleg mat som inneheld mjølk ettersom det er fleire som har allergi og intoleranse. Må i alle fall gå an å styre unna.
Koldtbord er jo genialt
Spesielt mtp på allergier og folk får ta det de vil ha og liker...
-spekemat
-eggerøre
-waldorfsalat
-pastasalat
-grønn salat
- loff/brød
- røykt laks
- kyllinglår
- reker
- karbonader
+++
De har mye spekemat på Coop mega til -40% nå, så du kan spare mye om det blir aktuelt
Koldtbord er jo veldig kjekt spekemat, eggerøre, potetsalat, pastasalat, grønn salat og div tilbehør ved siden av og karbonader. Loff og brød ved siden av. Alt kan legges opp på forhånd og er veldig fort gjort
Om en ikkje skal ha hjelp er det vel greit med koldtbord - og då er det vell bare fantasien som setter grenser.
Jeg tror vi skal servere fløtepoteter og indrefilet av svin, men kommer til å få noen til p hjelpe med å både lage mat og servere selv om vi ikke blir så mange.