Flere som ikke bryr seg om syklus her?

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Nattemamma, 6 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nattemamma Blir kjent med forumet

  Vi har bestemt oss for å ikke bry oss noe om syklus i prøveperioden.. Flere som tenker sånn? Eller "må man det?
   
 2. Arielle_ Forumet er livet VIP ❤ Aprilbarna19 ❤

  Man MÅ vel ikke.. det går jo fint an uten...
  Men vi er så "gamle" (jeg er 32,han er 41) og da føler jeg at jeg vil kartlegge og vite når det er størst sjangs...jeg føler ikke vi har tid til å være laid back.... og ikke er jeg sånn av person heller....
   
  • Liker Liker x 1
 3. Nattemamma Blir kjent med forumet

  Skjønne den godt.. Vi e jo alle forskjellig! Å e sikkert veldig spennende å følge med og da!
  Eg bare tenke at det faktisk kan ta lengre tid da mtp at man blir så fokusert på det. Har man sex hver 2-3 dag så burde det gå mtp at en sædcelle kan overleve helt opp i 4 døgn!
   
 4. Arielle_ Forumet er livet VIP ❤ Aprilbarna19 ❤

  Ja det er helt sant,jeg prøver å tenke at jeg må være avslappet til det og ikke så opphengt i det og føler egentlig jeg er det...jeg kartlegger syklus i app og tester etter EL når jeg er inne i den fertile perioden.. :)
  Orker ikke begynne med temping osv,det blir for mye for meg...
   
 5. Nattemamma Blir kjent med forumet

  Temping? Kan jeg spørre hva det er?
   
 6. Arielle_ Forumet er livet VIP ❤ Aprilbarna19 ❤

  Sånn at du måler tempen på deg selv :) Det er visst noe med eggløsning å gjøre,har ikke satt meg inn i det egentlig,det blir altfor avansert for meg :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Assistert-jentene Junibarna 2019

  Temping er at du måler baselinjen for kroppstemperatur gjennom syklusen. Må gjøres til ca samme tid hver dag og etter minst tre timer sammenhengende søvn. Måles i munnen eller helst vaginalt da dette gir mer stabile temp. Når eggløsning har vært vil du kunne se en klar forskjell på temp før og etter, fordi etter eggløsning utløses produksjon av progesteron, som gjør at kroppstemperaturen stiger.
   
 8. Maddieh Forumet er livet Vi som prøver :) Junibarna 2019

  Skulle ønske jeg ikke brydde meg, men da blir jeg nok aldri gravid...
   
  • Enig Enig x 2
 9. bondemamma85 Gift med forumet

  Prøver å være laid back selv om jeg følger syklusen med appen flo, for tenker at det kanskje kan gå fortere å bli gravid om man ikke stresser så fælt. Så i mitt hode blir jeg ikke gravid, eller så er det lenge til - samtidig som jeg er her inne og skriver inn ting på flo mannen stresser ihvertfall ikke og etter kjemisk forrige runde, snakker vi ikke om graviditet eller baby i det hele tatt og det synes jeg er helt greit siden jeg tok litt av forrige runde og det ikke ble noe av.
   
 10. Nattemamma Blir kjent med forumet

  Hah! Spennende! Takk for et godt svar ✌️
   
 11. Nattemamma Blir kjent med forumet

  Jeg har en formening om at man blir fortere gravid dersom man ikke tenker så mye på det.. Selv er jeg helt sikker på at jeg er gravid (uten å ha testet) tok ut spiralen i slutten av april og vips så klaffet det på første forsøk..
   
 12. Nattemamma Blir kjent med forumet

  Er nok lurt å ikke tenke så mye på det ja men kanskje litt spennende å følge med?
  Nå føler jeg meg teit som spørr igjen men kjemisk? Dere mistet ihvertfall skjønner jeg og da skjønner jeg at det blir litt annerledes.. Lykke til ihvertfall med prøvingen og det å finne balansen mellom å være laid back og følge litt med ✌️
   
 13. Rapunzell Elsker forumet Himmelbarn ❤ Aprilbarna19 ❤

  Eneste jeg gjør er å følge litt med i app. Grunnen til det er også for å bli kjent med kroppen min, gått på p-piller i over 10 år uten pause, så var veldig spent på hvordan den kom til å fungere uten :) Etter MA i april, har jeg nok blitt litt mer stresset enn jeg ville vært hvis det ikke hadde klaffet enda og det tror og bunner i flere ting. Det er også flere rundt meg som "plutselig" er gravide og det stresser meg litt, men ikke nok til å begynne testing eller temping - hvertfall ikke enda :p
   
 14. Solbrille Forelsket i forumet

  Jeg syns det er vanskelig å ikke følge med på syklusen min da kroppen veldig tydelig sier fra når jeg har eggløsning f.eks. Jeg hverken tester eller temper, men vet når jeg har eggløsning. Samtidig sier jo ekspertene at man ikke trenger å følge med. Har man sex minst to ganger i uka, vil det alltid være levende sperm tilstede som kan befrukte et egg.
   
 15. Kamillete Forelsket i forumet It's gonna be May 2019

  Sånn har jeg det også! det er så rart.. det at de rundt oss får barn gjør at jeg blir stressa :rolleyes: Skjønner ikke hvorfor?
   
 16. Maddieh Forumet er livet Vi som prøver :) Junibarna 2019

  Problemet mitt er at min naturlige syklus er 5 måneder lang. Og jeg får ikke eggløsning naturlig. Så hvordan skal jeg da klare å bli gravid om jeg ikke bryr meg om syklusen og når eggløsningen er?
   
 17. Rapunzell Elsker forumet Himmelbarn ❤ Aprilbarna19 ❤

  Godt det ikke bare er meg! :hilarious: Nei, jeg aner ikke, kjenner de påvirker meg veldig :wacky:
   
 18. Turkistliv Gift med forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Ble gravid med nummer 1 når jeg var 17, da tenkte jeg ikke på syklus :p Nummer 2 ble jeg gravid med på p-piller :) Nummer 3 og nummer 4 (som jeg er gravid med nå) har vært veldig planlagte :)
   
 19. solidarisk Glad i forumet Assistert-jentene Januarlykke 2019

  Hvis man blir fort gravid så skjønner jeg godt at man ikke orker eltesting, måling av temperatur og testing flere dager før mensen.

  uansett tenker jeg at folk må gjøre det som passer for dem :) Noen blir sikkert stressa av all testinga og pliktsex, mens andre finner roen i å vite at eggløsning kommer vedrørende samleie, og at kroppen fungerer mht syklus.
   
 20. Kamillete Forelsket i forumet It's gonna be May 2019

  Ja, føler liksom at jeg får dårlig tid og at jeg må bli gravid fort, hvis du skjønner? :hilarious: Litt sånn sjalu.. Og jeg liker ikke følelsen av å være sjalu, for jeg unner jo alle å få barn hvis de ønsker :( Var ikke sånn før men ble sånn når vi bestemte oss for å prøve. Hadde kanskje ikke vært sånn om jeg hadde barn fra før? :bored:
   

Del denne siden