Flere her som har rundet 40 år?

En tråd i 'Vi som har prøvd lenge (over 1 år)' startet av Katz1, 3 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Vi har ikke prøvd aktivt ett helt år riktig enda. Men vi nærmer oss. Ble gravid i midten av juli 2017, første «forsøk». mistet dessverre i uke 9. Etter dette hadde jeg et par kjemiske før jeg igjen ble gravid i februar. Denne gangen endte også graviditeten i uke 9. Etter utskrapning 11 april, testet jeg positivt igjen nå, men begynte å blø dagen etter positiv test.
  Er det fler her som opplever gjentatte kjemiske og graviditeter som ender i ma og sa?
  Jeg har brukt albyl e, lutinus og fructus femina for å forebygge. Noen her med noen andre gode råd ?
  Jeg tenker både alder og høy bmi er årsak. Lurer på hvor reelt det er at jeg blir gravid med frisk spire. Kan virke som om eggene mine virkelig har gått ut på dato. Fikk beskjed om at amh og fsh var veldig bra for alder. Begynner å se veldig mørkt på dette med prøving videre. Trenger noen oppmuntrende råd og ord om noen har[emoji173]️
   
 2. TilPanama Betatt av forumet

  Eg er 43 og har prøvd i over eit år. Testa positivt i august i fjor, men byrja å blø etter vel fem veker. Eg har vore undersøkt og fått beskjed om at det står toleg bra til med eggstokkane mine, og blodprøvane har vore ok. Likevel blir eg ikkje gravid. Har brukt Letrozol fleire månader, men heller ikkje det har hatt den effekten eg har håpa på. Hadde bestemt meg for å slutte å prøve i februar og prøvde å slå meg til ro med det, men så klarer eg ikkje heilt, så denne månden prøvar eg igjen med Letrozol. Ynskjer så veldig eit barn til, eg og mannen har ingen felles. Men trua synk for kvar månad og eg kjenner dette er veldig belastande, eg går liksom i spenn nesten heile tida. Håpar, trur, kjenner etter symptom, føler meg gravid - og så nye skuffelsar kvar månad.
  Siste månadane har syklusane blitt stadig kortare, så det betyr kanskje at butikken verkeleg har stengt?
   
 3. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Septemberhjertene 2018 VIP Himmelbarn August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Fikk beskjed om at ved min alder (litt under 40) regner de med ett godt egg/en graviditet i året. Har bare fått beskjed om uflaks som årsak til alle abortene/kjemiske vi har hatt..
  Er over 24 uker nå, men var mange aborter og halvannet års prøvetid, mye støttemedisiner...
   
 4. Bjørka Flørter med forumet


  Hei, er 41. Vi ble gravide da jeg var 39. Hadde da 9 forsøk bak meg, bare en kjemisk graviditet. Ikke antyding til positiv test før jeg ble gravid på det niende.

  Jeg slet veldig mye med dårlig eggkvalitet. Amh var bra. Her endte vi med ed ettersom det tilslutt var under ti prosent sannsynlig for graviditet ned eget.

  Alt ble veldig mørkt da vi fikk vite dette. Vi haddecen alvorlig runde i tenkeboksen før vi satte i gang med ed. Har en skjønn sønn som likner meg og pappa☺️
   
 5. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Så leit å høre. Det er veldig belastende å ikke få til noe man ønsker seg så mye. Også er det på en måte så ute av vår kontroll. Det er til syvende å sist kroppen som bestemmer. Det er så frustrerende. Har du prøvd andre medisiner, homeopat medisin eller vitaminer og mineraler? Jeg har tenkt å prøve deler av den coctailen under : [emoji5]
  The supplements we suggest include:

  CoEnzyme Q10
  Myo inositol (especially if PCOS)
  Melatonin at bedtime unless you are taking thyroid medications
  Omega 3 fatty acid
  Vitamin C and E (antioxidants)
  L’arginine
  In our opinion, CoEnzyme Q10 is the most important of the supplements.
  If you are only going to take one, take this one.
  Dosing, and the “best” supplements for a patient, are individualized at the clinic,
  Tenkte å prøve ut q10, melatonin og Vitamin C og e. Tar tran, multivitamin og folsyre fra før. Verdt et forsøk om det skulle bli baby ut av det[emoji5] I morgen skulle jeg vært på oul, i stedet har jeg noken kjemisk graviditet på gang. Snart negativ test igjen[emoji17] kjenner meg så mislykket. Håper det ordner seg for dere, ikke gi opp riktig enda[emoji173]️ varme tanker til deg.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Katz1 Elsker forumet Septemberlykke 2016 Novemberbarna 19 Julibarna2014

  Koselig å høre fra deg igjen[emoji5] Håper du nyter graviditeten[emoji173]️ Til meg har de sagt at det er rimelig sikkert at det er eggkvaliteten som er dårlig[emoji17] Det har de lærde sikkert rett i. Med så mange sa,ma og kjemiske jeg har hatt. Hvor mange ganger mistet du? Jeg har en pågående kjemisk i skrivende stund.
   
 7. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Septemberhjertene 2018 VIP Himmelbarn August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Det er tøft.
  Hadde vel 3 SA, 1 BO og 7 kjemiske tror jeg. Spira satt på ordentlig 15 pp. Første syklus med annet progesteron-preparat
   
 8. lusemus 71 Flørter med forumet

  Misunner derre som får medisiner og hjelp. Jeg er utdatert og får ingen hjelp.
  Har amh på 4 og Fsh på 5 og blodprøver som viser eggløsning. Alle blodprøvene var fine. Ul var ingen ting og si på men det er egga når ein er 46 år så var det kun egga som gu legen sa. Da har jeg 1 % sjanse for å bli gravid.
  Kommer til å gi meg til neste sommer. Da er alt håp borte.
   
 9. Bjørka Flørter med forumet


  Hva om du forsøker eggdonasjon? Hvis ønsket om barn er sterkt og du finner ut at det er greit for deg/dere. Aldersgrense er 49 i Spania. Donor matches på ditt utseende. Du må bare tenke litt og undersøke litt. Kan være veldig uoversiktlig å finne frem, da det er mange klinikker ute i Europa som gjør dette.

  Uansett, jeg valgte ed etter 8 mislykkede forsøk. Jeg hadde under 10% sannsynlighet for å få barn med egne egg. Jeg sitter her med en nydelig sønn, folk kommenterer ofte at han er lik meg. Om noen tror at det må føles anderledes å gå gravid med donert egg er svaret for meg i allefall: Nei, det har hele tiden føltes som mitt eget barn. Selv etter at han kom til verden. Vi tenker knapt på at han kom via hjelp fra en annen kvinne.

  Dessuten ville han aldri eksistert uten meg.

  Synes du det er tungt å vite at du ikke får barn, vurder om dette kan være noe for deg. Jeg/ vi angrer ikke et sekund.
   
 10. Bjørka Flørter med forumet


  Det er trist å høre om din situasjon. Skjønner at du ikke føler deg ferdig med det du driver med, men det er absolutt verdt å gå en runde med seg selv om ed. Håper du blir raskt gravid og slipper så mange nedturer som meg.
   
 11. lusemus 71 Flørter med forumet

  Dette veit jeg om men gubben sier nei. Gubben har noe og si han og.
   
 12. Bjørka Flørter med forumet


  Så absolutt. Vi var to om denne beslutningen her og det bør man være.
   
 13. lusemus 71 Flørter med forumet

  Jeg vil men gubben orker ikkje detta styret. Det er snakk om penger og da må begge være enige
   
 14. Bkno3595682 Første møte med forumet

  Så fint å lese. Er 38 selv. Fikk en jente på første ICSI 2017. Kun ett egg ut og det ble befruktet og satt inn. Flaks!!!
  På søskenforsøk har jeg vært hormonstimulert 5 ganger fra januar 2019 til nå november 2019. Det blir kun 2 - 12 egg hver gang. Og selv om noen deler seg har de som regel stoppet opp. De utvikler seg ikke videre. De sier det trolig skyldes dårlig sædkvalitet/motilitet, men lurer på om jeg har dårlig eggkvalitet. Jeg har i allefall gode blodprøver for alderen. Ny runde i januar. Det er så frustrerende å måtte gå på hormoner hver gang. At vi ikke kan få noe å fryse ned heller Har så uendelig lyst på en til. Bare en til
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden