Fleip eller fakta ?

Jeg spiser kjøttmat, og kommer til å fortsette med det også.
 


des09feb12 skrev:
Jeg spiser kjøttmat, og kommer til å fortsette med det også.


Det er jo ingen som sier at kjøttmat er feil?
 
Men hva visst man fryser pålegget da?
 


marley88 skrev:
Men hva visst man fryser pålegget da?


Det drepet kun Toxoplasmose og ikke Listeria. Varmebehandlig er det eneste som hjelper.
 
Jeg synes egentlig ikke det er SÅÅÅ mye som er farlig! Vi kan jo spise det aller meste. 

Sjømat kan en spise må mye en vil (med et par unntak) Jeg synes ikke det er så rart at det er forskjell på reker og krabber. Det er jo greit å spise det hvite kjøttet i krabben også... 

Jeg er glad i spekemat jeg også, utrolig deilig. Å holde seg unna i 9 mnd ser jeg ikke på som et problem. Det med forbehold synes jeg blir "litt" teit. Det kommer ikke an på hvor ofte en spiser det. Det holder å drite seg ut én enkelt gang. 
 
Det med " forbehold" sier jo alle leger og helsesøster ang ALT kjøttpålegg og fiskepålegg, at alt skal vær ferskest mulig. Jeg spiser vertfall ikke skinke som har ligget i kjøleskapet i 6 dager åpnet, da hadde jeg heller spist en fersk fårepølse om jeg måtte. Men jeg skal forstette og holde meg unna, null problem. :) 
 
Back
Topp