Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Sorland
Her prøvde vi småfolk sin med fiskeboller, og den falt ikke i smak her.
ORIGINAL: *Snoopy*
ORIGINAL: Sorland
Her prøvde vi småfolk sin med fiskeboller, og den falt ikke i smak her.
Eg selv elsker sånn så eg håper hun spiser det..siden det er litt tjukkere biter men ikke så kraftig som Semper hadde [8|]Har spist flere 8 mnd'ers middager nå og ingen var så tjukk med så store biter som semper..KAnskje eg var veldi uheldig med boksen bare [;)]
ORIGINAL: Sorland
ORIGINAL: *Snoopy*
ORIGINAL: Sorland
Her prøvde vi småfolk sin med fiskeboller, og den falt ikke i smak her.
Eg selv elsker sånn så eg håper hun spiser det..siden det er litt tjukkere biter men ikke så kraftig som Semper hadde [8|]Har spist flere 8 mnd'ers middager nå og ingen var så tjukk med så store biter som semper..KAnskje eg var veldi uheldig med boksen bare [;)]
Elsker også fiskeboller, og lager det selv. Men vil ikke gi det til Oliver ennå siden sausen er med melk, forøvrig så er det melk i bollene også.
Syns også maten var litt tykk, kan jo være det var grunnen, men virker ikke som det hjalp noe å ha i litt vann siden han fortsatt tulla med spisingen.
ORIGINAL: hunnykaos
Var på hs på 8 mnds kontroll i går og da snakket vi masse om kosthold. Hun sa at all barnemat som er beregnet for de ulike alderene er helt trygt å gi, uansett om det inneholder melk. Fisk kunne man gjerne gi fra 6 mnds alder om det ikke er allergier i familien.
Hun sa også at fremover nå så er det helt ok å mose den maten vi spiser, og det hadde ikke noe å si om det var halvfabrikata (tenker da kjøttkake, fiskeboller, karbonade etc) for mengde salt og andre tilsetningsstoffer er så lite til at det gjør noe å få det en gang i blant Men selv tenker jeg at jeg ikke vil gi noe TORO mat eller lignende (hvit saus fra pose), men heller lage det fra bunnen av med lite salt/melk i... Men kommer nok til å mose en kjøttkake eller noe sånt neste gang vi har det til middag!
Sorry, svarer kanskje ikke helt på spm ditt men ble så revet med at "jeg skravler" meg bort!
ORIGINAL: Sorland
ORIGINAL: hunnykaos
Var på hs på 8 mnds kontroll i går og da snakket vi masse om kosthold. Hun sa at all barnemat som er beregnet for de ulike alderene er helt trygt å gi, uansett om det inneholder melk. Fisk kunne man gjerne gi fra 6 mnds alder om det ikke er allergier i familien.
Hun sa også at fremover nå så er det helt ok å mose den maten vi spiser, og det hadde ikke noe å si om det var halvfabrikata (tenker da kjøttkake, fiskeboller, karbonade etc) for mengde salt og andre tilsetningsstoffer er så lite til at det gjør noe å få det en gang i blant Men selv tenker jeg at jeg ikke vil gi noe TORO mat eller lignende (hvit saus fra pose), men heller lage det fra bunnen av med lite salt/melk i... Men kommer nok til å mose en kjøttkake eller noe sånt neste gang vi har det til middag!
Sorry, svarer kanskje ikke helt på spm ditt men ble så revet med at "jeg skravler" meg bort!
Saus lager fra bunnen av er tusen ganger bedre enn disse posesausene til toro/knorr. Lager det meste av saus fra bunnen av, selv spagettisaus lager jeg selv. Eneste jeg kjøper av pose er bernaisèsaus, den orker jeg ikke å prøve å lage selv.
Når en lager slikt selv har en litt mer kontroll på hva som er av innhold [;)]
ORIGINAL: Bolla85
ORIGINAL: hunnykaos
ORIGINAL: Sorland
ORIGINAL: hunnykaos
Var på hs på 8 mnds kontroll i går og da snakket vi masse om kosthold. Hun sa at all barnemat som er beregnet for de ulike alderene er helt trygt å gi, uansett om det inneholder melk. Fisk kunne man gjerne gi fra 6 mnds alder om det ikke er allergier i familien.
Hun sa også at fremover nå så er det helt ok å mose den maten vi spiser, og det hadde ikke noe å si om det var halvfabrikata (tenker da kjøttkake, fiskeboller, karbonade etc) for mengde salt og andre tilsetningsstoffer er så lite til at det gjør noe å få det en gang i blant Men selv tenker jeg at jeg ikke vil gi noe TORO mat eller lignende (hvit saus fra pose), men heller lage det fra bunnen av med lite salt/melk i... Men kommer nok til å mose en kjøttkake eller noe sånt neste gang vi har det til middag!
Sorry, svarer kanskje ikke helt på spm ditt men ble så revet med at "jeg skravler" meg bort!
Saus lager fra bunnen av er tusen ganger bedre enn disse posesausene til toro/knorr. Lager det meste av saus fra bunnen av, selv spagettisaus lager jeg selv. Eneste jeg kjøper av pose er bernaisèsaus, den orker jeg ikke å prøve å lage selv.
Når en lager slikt selv har en litt mer kontroll på hva som er av innhold [;)]
Flink du er! Jeg er en helt ok kokk, helt frem til sausene... Er så lett å ty til poser! Men har som mål at innen året er omme skal jeg mestre hvit og brun saus fra bunnen av!
Regnes det å lage hvit saus fra bunnen av når man lager av kraften til fiskebollene? Eller er det juks?
ORIGINAL: hunnykaos
ORIGINAL: Sorland
ORIGINAL: hunnykaos
Var på hs på 8 mnds kontroll i går og da snakket vi masse om kosthold. Hun sa at all barnemat som er beregnet for de ulike alderene er helt trygt å gi, uansett om det inneholder melk. Fisk kunne man gjerne gi fra 6 mnds alder om det ikke er allergier i familien.
Hun sa også at fremover nå så er det helt ok å mose den maten vi spiser, og det hadde ikke noe å si om det var halvfabrikata (tenker da kjøttkake, fiskeboller, karbonade etc) for mengde salt og andre tilsetningsstoffer er så lite til at det gjør noe å få det en gang i blant Men selv tenker jeg at jeg ikke vil gi noe TORO mat eller lignende (hvit saus fra pose), men heller lage det fra bunnen av med lite salt/melk i... Men kommer nok til å mose en kjøttkake eller noe sånt neste gang vi har det til middag!
Sorry, svarer kanskje ikke helt på spm ditt men ble så revet med at "jeg skravler" meg bort!
Saus lager fra bunnen av er tusen ganger bedre enn disse posesausene til toro/knorr. Lager det meste av saus fra bunnen av, selv spagettisaus lager jeg selv. Eneste jeg kjøper av pose er bernaisèsaus, den orker jeg ikke å prøve å lage selv.
Når en lager slikt selv har en litt mer kontroll på hva som er av innhold [;)]
Flink du er! Jeg er en helt ok kokk, helt frem til sausene... Er så lett å ty til poser! Men har som mål at innen året er omme skal jeg mestre hvit og brun saus fra bunnen av!
ORIGINAL: Bambling
ORIGINAL: Bolla85
ORIGINAL: hunnykaos
ORIGINAL: Sorland
ORIGINAL: hunnykaos
Var på hs på 8 mnds kontroll i går og da snakket vi masse om kosthold. Hun sa at all barnemat som er beregnet for de ulike alderene er helt trygt å gi, uansett om det inneholder melk. Fisk kunne man gjerne gi fra 6 mnds alder om det ikke er allergier i familien.
Hun sa også at fremover nå så er det helt ok å mose den maten vi spiser, og det hadde ikke noe å si om det var halvfabrikata (tenker da kjøttkake, fiskeboller, karbonade etc) for mengde salt og andre tilsetningsstoffer er så lite til at det gjør noe å få det en gang i blant Men selv tenker jeg at jeg ikke vil gi noe TORO mat eller lignende (hvit saus fra pose), men heller lage det fra bunnen av med lite salt/melk i... Men kommer nok til å mose en kjøttkake eller noe sånt neste gang vi har det til middag!
Sorry, svarer kanskje ikke helt på spm ditt men ble så revet med at "jeg skravler" meg bort!
Saus lager fra bunnen av er tusen ganger bedre enn disse posesausene til toro/knorr. Lager det meste av saus fra bunnen av, selv spagettisaus lager jeg selv. Eneste jeg kjøper av pose er bernaisèsaus, den orker jeg ikke å prøve å lage selv.
Når en lager slikt selv har en litt mer kontroll på hva som er av innhold [;)]
Flink du er! Jeg er en helt ok kokk, helt frem til sausene... Er så lett å ty til poser! Men har som mål at innen året er omme skal jeg mestre hvit og brun saus fra bunnen av!
Regnes det å lage hvit saus fra bunnen av når man lager av kraften til fiskebollene? Eller er det juks?
Det finnes vel ingen annen måte å lage hvit saus på?
Smør, mel, melk og fiskebollekraft? [8|]
ORIGINAL: Bambling
ORIGINAL: Bolla85
ORIGINAL: hunnykaos
ORIGINAL: Sorland
ORIGINAL: hunnykaos
Var på hs på 8 mnds kontroll i går og da snakket vi masse om kosthold. Hun sa at all barnemat som er beregnet for de ulike alderene er helt trygt å gi, uansett om det inneholder melk. Fisk kunne man gjerne gi fra 6 mnds alder om det ikke er allergier i familien.
Hun sa også at fremover nå så er det helt ok å mose den maten vi spiser, og det hadde ikke noe å si om det var halvfabrikata (tenker da kjøttkake, fiskeboller, karbonade etc) for mengde salt og andre tilsetningsstoffer er så lite til at det gjør noe å få det en gang i blant Men selv tenker jeg at jeg ikke vil gi noe TORO mat eller lignende (hvit saus fra pose), men heller lage det fra bunnen av med lite salt/melk i... Men kommer nok til å mose en kjøttkake eller noe sånt neste gang vi har det til middag!
Sorry, svarer kanskje ikke helt på spm ditt men ble så revet med at "jeg skravler" meg bort!
Saus lager fra bunnen av er tusen ganger bedre enn disse posesausene til toro/knorr. Lager det meste av saus fra bunnen av, selv spagettisaus lager jeg selv. Eneste jeg kjøper av pose er bernaisèsaus, den orker jeg ikke å prøve å lage selv.
Når en lager slikt selv har en litt mer kontroll på hva som er av innhold [;)]
Flink du er! Jeg er en helt ok kokk, helt frem til sausene... Er så lett å ty til poser! Men har som mål at innen året er omme skal jeg mestre hvit og brun saus fra bunnen av!
Regnes det å lage hvit saus fra bunnen av når man lager av kraften til fiskebollene? Eller er det juks?
Det finnes vel ingen annen måte å lage hvit saus på?
Smør, mel, melk og fiskebollekraft? [8|]
ORIGINAL: Lilletrampepus
ORIGINAL: Bambling
ORIGINAL: Sorland
Er slik jeg lager hvit saus om vi har fiskeboller. Om det er hvit saus til noe annet så kutter jeg ut kraften.
Hehe, det håper jeg da inderlig, kjære Sorland! Ellers vil jeg helst slippe å smake f.eks. pølsegrateng hos deg! [8D][:D]
Hahahaha, namnam[:D] Eller lasagne med en touch av fiskeboller, frister ikke det kanskje? [8D]