ferdigblandet nan

En tråd i 'Spør ernæringsrådgiveren' startet av Mammagutt, 4 Jun 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Malolu87 Flørter med forumet

  Hva er det i en ferdigblandet nan kartong som gjør at holdbarheten er så lang?

  Og hva kan gjøre at mini lager så grimase og gulper mye av den? Ser ut som det å drikke den...fører til sur oppstøt (lukter surt og vondt av gulpet/oppkastet) og vond mage.
   
 2. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Blir vel samme som mye annet. Forseglingen. Ellers er nok smaken litt annerledes enn på pulveret man blander selv, i og med at denne er ferdig.

  Kanskje prøve en annen type?
   
 3. Thea fra Melk.no Flørter med forumet

  Hei Mammagutt!

  Ferdigblandede morsmelkerstatninger er pakket og håndtert i et helt sterilt miljø, og har derfor lang holdbarhetstid. Når pakken er åpnet derimot, er holdbarheten svært kort (selv om den settes i kjøleskapet), og man skal ikke bruke den hvis den har stått åpnet i lenger enn et døgn.

  Dersom plagene du beskriver fortsetter eller oppleves som veldig plagsomme, kan dette være et tegn på allergi eller overfølsomhet. Ferdigblandet Nan inneholder kumelk. Dersom man mistenker dette kan man rådføre seg med helsestasjonen og lege, og eventuelt prøve andre typer morsmelkerstatninger som er hypoallergene. Man kan få slike erstatninger på blå resept. De fleste barn vokser av seg kumelkproteinallergi før skolealder. Allergier er heller ikke veldig vanlig, og man anslår at rundt 2-3% av barn har melkeproteinallergi. Les mer om dette her.

  Lykke til!
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 6 Jun 2017
 4. Malolu87 Flørter med forumet

  Takk for svar[emoji4]
   

Del denne siden