Samme her! I dag har hun spist Synnøves scampi med salsa
Fikk ikke så mye scampi, da, siden de er salte, men salsaen gikk ned på høykant, med chilli og det hele
Hun fikk egen middag en time tidligere, så hun bare "sosialspiste" litt med oss, men det ble to-tre ss med salsa og 1/2 scampi, tenker jeg
Jeg lager det meste av middagene hennes selv (kjøper litt glass av og til), og jeg krydrer som bare det. Det eneste jeg ikke tilsetter er salt og sukker, men om det er litt salt i noen av ingrediensene, bruker jeg det likevel i små mengder. Jeg skulle lage noe "fiskeboller i hvit saus-inspirert", og da lagde jeg hvit saus uten salt, men brukte tre fiskeboller i tillegg til en god torskefilet. Det ble åtte middager av det, så blir omtrent 1/3 fiskebolle pr middag. Det tenker jeg går greit
Ellers har jeg har brukt dill, persille, oregano, spisskummin, pepper, basilikum, hvitløk, gressløk, chilli, ingefær... Synes fort maten blir tam uten salt, men det hjelper godt med litt andre kryddere. Har fungert fint her, så kjøra på, sier jeg
Sent from my iPhone using BV Forum mobile app