Fant det ut

Jeg slår bare av dataroaming og datatrafikk etter jeg er ferdig..så går det liksm ikke an å være pålogga mer...heheh..
 
Kommer inn på han sin profil uansett hva jeg gjør[&o]
Vil jo ikke være på han sin[8D][&:]
 
Hm..har faktisk ikke logga ut av face på mobilen før..
Hva om du avinstallerer appen og installerer den igjen..?
 
Back
Topp