Føde ved Flekkefjord sykehus eller Stavanger universitetssykehus?

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av E.D., 30 Aug 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. E.D. Andre møte med forumet

  Hei!

  Er det noen som har erfaring med fødeavdelingen enten ved Flekkefjord sykehus eller ved SUS? Jeg skal føde i mars (er det generelt en travel måned?), og bor helt klart nærmest Stavanger (15 min mot 1,5 time), men har en del nær familie i Flekkefjord og kommer nok til å være der en del i tiden rundt termin. Ser ikke foreløpig ut til at det er noe risiko involvert i svangerskapet, men akkurat det er kanskje litt tidlig å si noe som.

  Jeg har hørt så mye positivt om fødeavdelingen i Flekkefjord, og har lest/hørt en del blandet erfaringer om å føde på SUS. Jeg er derfor litt usikker på hvor jeg ønsker å føde og tar gjerne i mot erfaringer og innspill dersom noen har lyst til å dele! :)
   
 2. Spireliten29 Glad i forumet Marshmallows 2022

  Jeg har ingen erfaringer med noen av sykehusene, men høre til SSK. Jeg vurderte å føde i Arendal kontra Kr.sand denne gang (aldri hatt noe dårlig opplevelse i Kr.sand), pga at barseltibudet har endret seg siden sist jeg fødte. Legens klare anbefaling var å velge Kr.sand, pga kompetansen de hadde til nyfødte, i tilfelle babyen skulle trenge oppfølging. Han nevnte da alle sykehusene som hører til Sørlandet Sykehus (bl.a. Flekkefjord), og sa at Kr.sand har definitivt mest kompetanse på nyfødte. Og til å gripe inn ved komplikasjoner under fødsel. Skulle nesten tro det samme om SUS, uten at jeg kan svare konkret på det. Har ei venninne som fødte på SUS (måtte pga høyrisiko, hørte egentlig til Flekkefjord). Virka som de fikk tett og god oppfølging
   
 3. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Jeg har født 3 barn på SUS og er veldig fornøyd . eldste blev født med en infeksjon i kroppen og de tog godt vare på både meg og baby. De fiksa ekstra seng på rommet til mannen da vi måtte vær der i 7 dager.
   
 4. Perleonske_94 Glad i forumet Marsboere 2020 Assistert-jentene

  Fødte selv på SUS, fordi jeg hører til der. Hadde en veldig fin fødselsopplevelse og barselopphold, med de begrensninger corona satt da. Men ville valgt SUS uten tvil uansett om jeg fikk valget. Pga kompetanse hvis det skulle oppstå komplikasjoner.

  Noen jeg kjenner hadde like lang reisevei til begge sykehusene og valgte heldigvis SUS. Det oppsto komplikasjoner og hadde de kjørt til Flekkefjord ville nok ikke utfallet blitt like godt som det gjorde.
   
  Last edited: 22 Okt 2021 kl 23:47

Del denne siden