Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Yakine
ORIGINAL: MammaOkt
Nå fikk jeg også lyst på får i kål...
Yakine: kan du gi meg fremgangsmåten igjen..? [8D]
Selvfølgelig! [;)]
Ingredienser - til 4 porsjoner..
1 ½ kg fårikålkjøtt
1 ½ kg hodekål
4 ts hel pepper
2 ts salt
3 dl vann
Slik gjør du
1. Del hodekålen i båter.
2. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte. Strø salt og pepper mellom lagene. Pepperkornene kan legges i en spesiell pepperholder.
3. Hell på vann. Kok opp og la fårikålen trekke på svak varme til kjøttet er mørt. ca. 1-2 timer.
4. Fårikålen serveres rykende varm på varme tallerkener. Noen liker å jevne fårikålen. Strø da litt hvetemel (1-2 ss) mellom lagene.
ORIGINAL: MammaOkt
ORIGINAL: Yakine
ORIGINAL: MammaOkt
Nå fikk jeg også lyst på får i kål...
Yakine: kan du gi meg fremgangsmåten igjen..? [8D]
Selvfølgelig! [;)]
Ingredienser - til 4 porsjoner..
1 ½ kg fårikålkjøtt
1 ½ kg hodekål
4 ts hel pepper
2 ts salt
3 dl vann
Slik gjør du
1. Del hodekålen i båter.
2. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte. Strø salt og pepper mellom lagene. Pepperkornene kan legges i en spesiell pepperholder.
3. Hell på vann. Kok opp og la fårikålen trekke på svak varme til kjøttet er mørt. ca. 1-2 timer.
4. Fårikålen serveres rykende varm på varme tallerkener. Noen liker å jevne fårikålen. Strø da litt hvetemel (1-2 ss) mellom lagene.