ENDELIG GRAVID!! :D

En tråd i 'Desember 2013' startet av Bruker59sn, 25 Mar 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. lykkeliten8889 Betatt av forumet Septemberlykke 2015

  noen tips her? jeg er endelig Gravid igjen. Hadde en SA i fjor sommer, og vi har prøvd og prøvd siden, men endelig, denne måneden som vi bestemte oss for å legge vekk eggløsningstestene og bare ta det som det kommer så blir jeg gravid :D fant det ut i dag etter 2 tester med svake, men synlige :)D) tester. skal ta en clearblue digital i morgen tidlig, men jeg regnet ut at jeg er 3+6 uker på vei, da med termin 5 des. Når er det vanlig og fortelle? jeg rakk ikke komme så langt sist, da jeg mistet i uke 5, en uke etter positiv test. Så jeg er litt bekymret og redd for at det skal skje igjen, samtidig som jeg har mest lyst til å rope ut, fordi vi er så overlykkelige begge to :) flere som sitter med en liten hemmelighet?
   
 2. ~lilletrille~ Forelsket i forumet

  Gratulerer så masse :) håper spiren sitter hele veien ut denne gangen :)
   
 3. Krysén Forelsket i forumet

  Jeg har og mistet og de som vet om det kommer trolig til å få vite om denne graviditeten tidlig ;-)
   
 4. Superlilje Elsker forumet Septemberlykke 2016

  Gratulerer! Jeg har også mistet noen ganger, og denne gangen kommer jeg ihvertfall til å si det til de nærmeste kollegene mine tidlig. De kommer uansett til å få vite det om det går galt, og da har de muighet til å ta hensyn til at jeg ikke vil løfte så mye :) Skal på tidlig ul i uke 6-7 pga tidligere svangerskap utenfor livmoren, og hvis jeg da får se et embryo på riktig plass med bankende hjerte sier jeg det nok til de nærmeste.
   
 5. gutt11og? Elsker forumet

  Gratulerer så mye:)
   
 6. Amelia Bedelia Elsker forumet

  Gratulerer! Jeg har allerede fortalt noen, men venter litt nå til vi forteller flere..
   
 7. djun 05.11.13 <3 28.01.15

  Gratulerer så mye! :) Jeg kommer snikende fra november forresten...
  Jeg har ennå ikke sakt det til andre en min aller beste venninne, fordi jeg er redd det skal gå galt. Så er vel litt individuelt når man velger å si noe, jeg tenker å si noe etter jeg har vært hos jordmor i uke 12 :)
   
 8. lykkeliten8889 Betatt av forumet Septemberlykke 2015

  Tusen takk for mange svar :) vi har fortalt det til mødrene våre og nærmeste venner :) alle ble veldig glade på våre vegne, da noen av de visste at vi prøvde :) jeg begynner å glede meg, men samboeren er litt distansert, han sier han ikke helt tør å glede seg enda siden vi mistet sist, selvom han gråt av glede når han så den positive clearblue testen :D
   
 9. Hildus Glad i forumet

  Gratulerer så mye! :D
  Her er det kun jeg og mannen min som vet det, og vi kommer nok til å holde det for oss selv i en del uker før vi forteller andre om det. Det er egentlig mest med tanke på barna. Vil ikke at de skal vite det før jeg er 12 uker minst, og tenker at de skal få æren av å fortelle den gledelige nyheten til besteforeldrene :)
   

Del denne siden