En rar tid i vente...

En tråd i 'Mars 2016' startet av Skrømt (Vimsa), 31 Jan 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sofie85 Forumet er livet Marslykke 2016 Febbisbebbis'18

  Det skjønner jeg godt at ikke var en morsom beskjed å få :( men cyster er som regel helt ufarlige, og du må prøve å ikke ta sorgene på forskudd (lettere sagt enn gjort). Når får du svar på om den pusher på noe som gjør at du er plaget eller om det var pga bihulebetennelsen?
   
 2. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Ja, heldigvis er det som oftest ufarlig. Heldigvis. Jeg skal nå gå på en hestekur med penicilin i 10 dager. Hvis symptomene kommer fra bihulene, skal jeg da i utgangspunktet være uten symptomer igjen når jeg kommer til legen da. Hvis ikke blir jeg henvist til nevrolog, også tar de over derfra. Så kan nok smøre seg med enda mer tålmodighet :p
   
 3. LilleMyyy Gift med forumet Marsboerne2017 Himmelbarn ❤ Aprilbarna19 ❤

  Det vil jeg tro må være en skremmende beskjed å få. Håper det viser seg at det er helt ufarlig og at plagene forsvinner med bihulebetennelsen. Ser ut som du har vært igjennom en god del, håper det går den rette veien for deg heretter. Sender deg en god klem!
   
  • Liker Liker x 1
 4. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Det var litt ekkelt, skal innrømme det. Ikke med en gang, men litt utover dagen når jeg forstod hva jeg hadde fått beskjed om. Går på med godt mot, og satser på at bihulebetennelsen gir mest plager. Men så lenge de ikke var sikre, så blir vel ikke jeg det heller før vi vet mer :p Tusen takk!
   

Del denne siden