Dyne trøbbel..

En tråd i 'Juli 2017' startet av Suprisebaby_juli17, 12 Sep 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Rugerpåape2 Elsker forumet

  Har ei jente som hater dyne.. Hver gang hu legges legger jeg dyna over kaver å sparker hi til hi får minst et bein på utsiden av dyna... I sommer har hu levd drømmen for å si det sånn! Bare pysj! Hu bysses i søvn, men allikevel merker hi at det kommer en dyne på å klikker med sparking for å få det vekk... Men det begynner å ikke være noe valg snart da det begynner å bli litt kjølig... Tenkte først å gjøre som noen jeg kjenner som har sokker på barnet, da jeg merker om natten at hu er kald på føttene først og fremst (får fulgt med på dette da hu er våken flere ganger), men hu hater sokker og er kilen på føttene.. Så hu drar de av hvis hu er våken eller merker at jeg tar de på og siden hu er kilen merker hu dette nesten alltid og drar de av i søvne og.... I kveld har jeg fått til å legge et dynetrekk fra omtrent bleia og ned over det ene benet.... Så det jeg lurer på:
  Flere som har det sånn ?
  Hva gjør dere?
  Fungerer sovepose? Kan evt legge hu i den ved byssing så hu allerede har noe rundt seg lizm, kan jo hende hi merker dyna fordi den er kaldere enn hu?
   
 2. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Hater ikke dyne her, elsker dyna, men hun tror det er er leketøy eller noe hun skal kose med. Legger seg helst oppå dyna. Vi bruker sovepose, brukt det siden hun var få måneder gammel. Hun elsker å få på soveposen. Men den er jo ikke tykk nok om det blir kaldt. Så her må vi ha minimum 19°C på soverommet hennes siden hun bare legger dyna i en ball under seg. Blir det kaldere, så våkner hun på natt. Vi har prøvd å legge dyna over etter hun har sovna, men det funker ikke alltid, fordi hun vil ha den for å sovne, og ligger hun oppå den er det litt skummelt å flytte på henne for å legge dyna over henne.
  Om dyna er kald, prøv å varme den med en varmeflaske eller noe?
   
 3. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Ikke noe stor fan av dyne her heller. Den blir kasta ut av senga før han sovner, sammen med alle kosene sine [emoji23] vi har pysj med føtter på, så han holder seg som regel varm. Når han bar mindre så brukte vi sovepose og det fungerte supert. Etter han begynte å gå så snubler han i soveposen i senga, så det har vi slutta med.
  Har du prøvd pysj med føtter?
   
 4. Rugerpåape2 Elsker forumet

  Pysj med føtter fungerte supert på krabbestadige og før... Men når hu nå går sklir hu altfor lett da de ikke har antiskli under... [emoji85][emoji85] Får vurdere og lage antiskli under.. Men synea og det er litt vanskelig å få tak i med føtter.. Til større lizm.. Men kommer kanskje nå som vinteren kommer...
   
 5. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Her var det nattpose som gjorde at han faktisk sovna om kvelden. Tror han liker det litt «trangt». Også slipper jeg å bekymre meg over en kald unge:)
   
 6. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Åh[emoji23] det er antiskli på pysjen hans, i størrelse 92. Men jeg tror det er mer vanlig med pysj med føtter her i England, har ikke sett så mange av de i Norge [emoji15]
   
 7. Rugerpåape2 Elsker forumet

  Nei, er ikke så lett å få tak i her... Men lærte av ei venninne at man kan sette limpistollim under for å lage antiskli HVIS jeg kan finne pysj med føtter[emoji85][emoji6]
   
  • Liker Liker x 1
 8. lykke_liten Forumet er livet Julibaluba 2017

  Du får også kjøpt sånn «tusj» som lager antiskli :) man får kjøpt det på hobbybutikker
   
 9. Rugerpåape2 Elsker forumet

  Uuu[emoji106][emoji122][emoji109] takk for forslag [emoji122]
   
  • Liker Liker x 1
 10. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Vi har samme utfordringene og bruker soveposer i ulike tykkelser isteden, synes det fungerer greit.
   
 11. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Nøstebarn sine ullpysjer med fot finnes i 92, god å varm:) vi bruker også pysj nå med føtter på og nattpose over:) sovner bestandig oppå dyna, legger han under dyna når jeg tar kveld men pluttselig er han oppå dyna igjenn :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Rugerpåape2 Elsker forumet

  Så fint, trur vi må prøve det!
   
 13. Rugerpåape2 Elsker forumet

  Det hadde kanskje vært noe... Hvis ikke huden eksemen blir hissig av ulla[emoji849][emoji849] men er samme problem hu holder på til hu får beina på utsiden. Så får prøve pose!
   
 14. Augustjente86 Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Julikulene 2020 Julibaluba 2017

  Vi bruker sovepose, myk og god en fra easygrow som er lang nok for henne :happy: hun ruller rundt som en klinkekule på natta, dyne er umulig!
   
 15. Rugerpåape2 Elsker forumet

  [emoji106] Prøve på det [emoji106]
   
  • Liker Liker x 1
 16. MinusNinus Glad i forumet Tilgangsansvarlig Septemberlykke 2015 Julibaluba 2017

  Ja, Nøstebarn sine er utrolig gode! Jeg bruker dem med antiskli sokker utenpå. Fordi nøstebarn ikke akkurat er billig, kjøpte jeg en størrelse for stor, og dermed er sokker er must! begge mine kvitter seg med dynen så raskt de bare kan, så verdt pengene å investere i en skikkelig pysjamas- om de tåler ull da!
   
 17. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Helt enig:) ja OM de tåler ull:hilarious: nøstebarn er totalt ubrukelig på minstemann:)
   
 18. MinusNinus Glad i forumet Tilgangsansvarlig Septemberlykke 2015 Julibaluba 2017

  Nå er faktisk Nøstebarn- ullen av de bedre fordi den ikke er behandlet, men kjenner til flere som bare ikke kan bruke ull i det hele tatt. Synes også litt av effekten med ull går ut om man har bomull under, da har man ødelagt egenskapen med ull da... :/
   
 19. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Novemberlykke 2018 Julibaluba 2017

  Ja den følelsen hadde jeg og, før jeg fikk lillegutt, som reagerer vanvittig mye på ren ull:hilarious:
  Nøstebarn ble som piggtråd på huden hans... mens bambus og blandingsull er snillere med huden. Men han må da også være veldig fin fra utslett når det prøves:)
   

Del denne siden