Drømmer

En tråd i 'Juli 2017' startet av Firstimemother, 28 Feb 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Firstimemother Forelsket i forumet

  Jeg husker godt det var endel som delte her at de drømte om babyer osv mens da vi var gravide den tiden. Drømmer dere fortsatt om babyen etter den har kommet til verden? Jeg drømme om lille har begynte å gå/løpe hehe det har blitt mye av det ..
   
 2. Marikl Forelsket i forumet Julibaluba 2017

  Selv om jeg tenker på baby hele tiden , men jeg drømmer ikke om baby overraskende .... da jeg gikk gravid drømte jeg heller ikke ofte om baby... rart dette
   
 3. Sommermamma*2 Glad i forumet Marshmallows2021 Julibaluba 2017

  Drømmer om baby, ny graviditet og ny fødsel hele tida :p
   
 4. Bamsemin Glad i forumet

  Jeg har hatt et par drømmer der babyen er med. Men har ikke drømt veldig mye om baby hverken før eller etter. Men en av de første nettene hjemme drømte jeg at vi hadde glemt henne bort en hel dag og at hun var alene hjemme! Sikkert ikke en veldig uvanlig drøm hos nybakte:p Mannen min har drømt mer enn meg i det siste da. Drømt at hun har fått hår og sånn[emoji4]
   
 5. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Jeg drømte mye om babyen og en del heøsprø ting da jeg var gravid, nå husker jeg ingen drømmer. Tror jeg er så trøtt at jeg er lettere komatøs de få timene jeg sover:hilarious:
   
  • Enig Enig x 1
 6. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2018 VIP Julibaluba 2017

  Drømmer endel om fødsler... svett når jeg våkner! :hilarious: var mye fødselsdrømmer gjennom svangerskapet... men nå.... !?
   
 7. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Drømte i natt at hun var blitt flere år gammel, uvisst hvor stor. Også maste hun om å gå med høye heler og pynte seg. Ble svett jeg! [emoji27]Tror jeg gruer meg litt til den tiden kommer når hun skal sminke seg og pynte seg. Akkurat nå liker jeg henne best krabbende rundt i en løs bukse mens hun innimellom til min skrekk driver og reiser seg.
   
 8. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Shit, drømte at han var blitt 8-9 år og skulle løpe på tredemølle i natt [emoji43] så ikke ansiktet hans, bare bakhodet og kroppen! Sær drøm!
   

Del denne siden