Dere tvillingmammaer :)

En tråd i 'Mai 2012' startet av regnbuens farger, 25 Jun 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. regnbuens farger Forumet er livet

  Hvordan går det med dere?

  Her er det mildt sagt travelt! Det går virkelig i ett med amming, flaskemating, bleieskift, den ene gråter, den andre gråter, gulp, klesskift og så er det storebror på snart 3 som også krever sitt. PUH!
  Heldigvis er de nå samkjørte når det gjelder mating og begynner så smått å sove på samme tid også :)


   
 2. Tobittesmå :) Elsker forumet

  Hei :-) Her er det også travelt om dagen, og spesielt siden vi er midt oppi flytting ...! :-P Har heldigvis fått hjelp til litt pakking og diverse for det er ikke mye tid til overs imellom amming, skiftig og husarbeid, pluss at man gjerne vil slappe av litt selv også da. Men egentlig synes jeg det går mye bedre enn forventet, hadde trodd det skulle bli enda mer slitsomt. Kan ha en del med at våre sover så mye og stortsett er rolige ellers også. * Bank i bordet *. Blir vel mer fart når de begynner å røre på seg og er mer våkne ;-) Tror sofaen begynner å bli lei av rumpa mi da, det blir noen amminger i løpet av en dag for å si det sånn! De spiser ca samtidig her også også har vi veldig lyst til å prøve og få lagt de til rett tid snart. Eller er det for tidlig?
   
 3. MammaiMai Flørter med forumet

  Synes egentlig det har gått utrolig bra hele veien , og nå er jo guttene 5 mnd :-) Selvfølgelig har det vært noen våkenetter, og stunder der en ikke helt vet om en skal gråte eller le. Men , har hatt det kjempe kos og gøy med barna gjennom hele spedbarnstiden. Nå har de begynt å rulle , le , smile , og har sine personlige preg , så nå er det jo enda mer spennende å være tvillingmamma :-)
   

Del denne siden