Den store overraskelsen

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av februar2014, 8 Jun 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FaceToFace Betatt av forumet

  Takk=)

  Råder deg til å gjøre det, hørt folk si de har angret i ettertid. Selv har jeg mange både fra forrige gang og denne gangen. Synes det er morsomt å se tilbake til. Og kan jo være gøy å vise barna mine når de blir store:D
   
 2. FaceToFace Betatt av forumet

  Vært en lang dag... Møtte opp på legekontoret kl. 08.00 for glukosebelastningstest og vanlig svangerskapskontroll. Den drinken smaker dritt, men fikk den nå ned. Var verst å vente i 2 timer var så trøtt og sulten siden jeg hadde fastet siden kl. 20.00 dagen før. Fastende var blodsukkeret på 4.0, og 1 time og 45 minutter senere var den på 4,7, med andre ord alt var perfekt! =)
  Måtte deretter vente i 1 time før det var tid for den vanlige kontrollen. Også der var alt som det skulle. Blodtrykk 70/120, hjerteslag på 145 i minuttet, 0 i ødem, vektøkning 7 kilo.

  Så var det endelig tid for 3D ultralyden!!! Legen er i Drammen og 3D var i Lysaker, så et lite stykke å kjøre når man er så spent! Hadde hørt så mye positivt om mannen som utfører ultralyden og han innfridde virkelig! Hyggelig, morsom og ikke minst VELDIG flink. Gutten vår (fortsatt en gutt som mer enn gjerne viste det frem) er helt perfekt! <3 Målt til 933 gram idag, og 3525 ved termin. Han lå i seteleie og ville ikke heeelt vise frem ansiktet (lå med den ene hånda over deler av ansiktet) men var i hvert fall våken hele tiden og sparket masse igjennom hele timen!

  [IMG]
  [IMG]
  [IMG]
  [IMG]
   
  • Liker Liker x 3
 3. FaceToFace Betatt av forumet

  [IMG]

  29+4(29+1)
   
 4. FaceToFace Betatt av forumet

  Oppdatering etter legetime, 11.12.13, uke 31 (30+4)

  Blodtrykk: 118/60
  Symfysemål: 29 cm
  Ødem: 0
  Urin: L+3, ellers ok. Men hatt L i hele svangerskapet uten at det har vært noe.
  Vekt: + 9-10 kilo.
  Hjerteslag: 143 slag i munuttet.

  Legen undersøkte leie, og rampegutten har enda ikke lagt seg med hodet ned. Enten ligger han i skråleie eller så ligger han med rumpa ned. Han har 5 uker på seg til å finne riktig vei ellers må man begynne å diskutere andre alternativer.

  Ellers var alt ok med prinsen vår! :)
   
 5. FaceToFace Betatt av forumet

  En stund siden jeg har oppdatert her. Tiden går så fort!!! Kun 7 uker til termin... Dette svangerskapet har vært mye enkøere enn det forrige, og bortsett fra dårlig med søvn grunnet vondt bekken og en bebis som er vanvittig aktiv glemmer jeg støtt og stadig at jeg i det hele tatt er gravid.

  Hadde legetime på fredag (går hver fjortende dag nå så sent i svangerskapet) og tenkte derfor å oppdatere litt.

  Blodtrykk: 116/75
  Symfysemål: 31 cm
  Ødem: 1
  Urin: L+3 og P+1.
  Vekt: + 10 kilo.

  Rampegutten har ikke snudd seg nå heller, og ligger så gunstig til at eneste alternativ er ks dersom han ikke flytter seg snart. Men har fortsatt noen uker til rådighet og regner med han finner riktig vei snart.

  Har jo også feiret jul, og vi fikk så mye fint til lillebror. Tok noen bilder som jeg tenkte det ville være koselig å legge ut:)
   

  Vedlagte filer:

 6. FaceToFace Betatt av forumet

  Magebilde, julaften. 32+6(32+3)
   

  Vedlagte filer:

Del denne siden