Dagsoving

En tråd i 'Desember 2013' startet av Bkno0566662, 24 Mar 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Blitz Glad i forumet Sensommerbarna 2016

  Nå sover han 2 ganger daglig som regel (Av og til 3 om vi våkner litt tidligere), da sover han 1-2 t i strekk :) er da våken rundt 2 timer når han er våken.
  Han er 15 uker :)
   
 2. Mari=) Glad i forumet

  Nå vil hun kun sove i vogna, før sov hun overalt.
  så vis vi ikke er ute sover hun i vogna som står i gangen. Ikke alltid like lett og få henne til og sove, men da fikser jeg en flaske så hun spiser hun seg i søvn :p
   
 3. Ibett Flørter med forumet

  Ikke mye forandring her. Trenger fortsatt bevegelse for å sove på dagtid, heller mer enn før vil jeg si. Sover gjerne en drupp på 1 time på morgenen, 2-3 timer fra 12-1 tiden(går tur da) og en liten dupp før halv 6 :)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 4. løvetann80 Flørter med forumet

  Kommer litt an på hva vi gjør. 4 dupper hvertall. Blir sliten og sur etter et par timer våken.
   
 5. Mamela Glad i forumet

  Han sover ca 3 hviler i løpet av dagen. Første sovner han i bilen når vi leverer storebror i bhg, så løfter jeg han over i vogna når vi kommer hjem (nå når storebror har fri, legger jeg han bare rett ut), da sover han som regel et par timer. Så er han våken et par timer, før det er på tide med neste hvil, også denne i vogn, ca 2 timer. Så er han våken nesten sammenhengene til leggetid kl 19, sover gjerne bare 15-20 kanskje 30 min på sofaen.

  Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
   
 6. Lillfisen Glad i forumet

  3-4 dupper her.. Blir lagt i vogna og sovner selv der. Kortere dupper nå, så vet ikke om vi skal gå ned til tre fast. Orker ikke stresse no særlig med det. Hun sover så godt på natta, så jeg klager ikke på litt korte dagdupper :)
   
 7. Sam Forelsket i forumet

  Har som regel endel korte lurer og en lang i to-tre tiden:)
   

Del denne siden