Cupcakes

Snowy

Glad i forumet
Jeg skal lage cupcakes til dåpen på søndag. Er det noen som vet hvor lang tid i forveien jeg kan begynne å forberede? F eks om frostingen tåler å stå på kjøleskapet en dag eller to? Hva med muffinsen, kan jeg bake de nå og fryse ned til søndag sånn at det bare gjenstår å pynte på søndag?
 
Jeg skal lage cupcakes til dåpen på søndag. Er det noen som vet hvor lang tid i forveien jeg kan begynne å forberede? F eks om frostingen tåler å stå på kjøleskapet en dag eller to? Hva med muffinsen, kan jeg bake de nå og fryse ned til søndag sånn at det bare gjenstår å pynte på søndag?
Vet ikke med frosting, men muffins kan du hvertfall fryse :)
 
Frostingen blir bedre om ikke du fryser den tror jeg, kan bli litt vassen.
Men bak kakene nå, frys de og så tar du de opp på lørdag og pynter de, da kan de fint stå til dagen etter.
 
Frostingen ville jeg laget dagen før, og oppbevart i kjøleskapet. Viktig å få den i romtemperatur før du pynter muffinsene. En god og superenkel oppskrift på frosting: 300g smør, 300g melis og 300g Philadelfia. Yummy! :D
 
Frostingen ville jeg laget dagen før, og oppbevart i kjøleskapet. Viktig å få den i romtemperatur før du pynter muffinsene. En god og superenkel oppskrift på frosting: 300g smør, 300g melis og 300g Philadelfia. Yummy! :D
Jeg har baka bringebær og jordbær cupcakes som er i fryseren. Jeg syns det er veldig godt med sjokolade til bær. Kan jeg smelte litt hvit sjokolade i vannbad og ha i den blandinga tror du? (Du som er sånn matguru ;) ) hvor mange holder det til ca? :)

♡ Linn-Kristin ♡
 
Jeg har baka bringebær og jordbær cupcakes som er i fryseren. Jeg syns det er veldig godt med sjokolade til bær. Kan jeg smelte litt hvit sjokolade i vannbad og ha i den blandinga tror du? (Du som er sånn matguru ;) ) hvor mange holder det til ca? :)

♡ Linn-Kristin ♡
Hehe, matguru :P Liker mat i hvert fall ;) Du kan nok blande inn sjokolade, men da ville tatt litt mindre smør. Den oppskriften holder til ca 30 cupcakes :)
 
Jeg skal lage cupcakes til dåpen på søndag. Er det noen som vet hvor lang tid i forveien jeg kan begynne å forberede? F eks om frostingen tåler å stå på kjøleskapet en dag eller to? Hva med muffinsen, kan jeg bake de nå og fryse ned til søndag sånn at det bare gjenstår å pynte på søndag?
Går fint an å fryse ned alle slags muffins:) ville tatt de om lørdag morgen og pyntet de på kvelden, så får frostingen stivnet skikkelig:)
 
Takk for svar alle sammen :-) Da tror jeg nok at jeg baker i kveld, fryser ned til lørdag og pynter da. Får bare håpe de ikke blir altfor tørre etter å ha ligget i fryseren...
 
Frostingen ville jeg laget dagen før, og oppbevart i kjøleskapet. Viktig å få den i romtemperatur før du pynter muffinsene. En god og superenkel oppskrift på frosting: 300g smør, 300g melis og 300g Philadelfia. Yummy! :D

Takker! Denne skal prøves ut :-) Romtemperert eller smeltet smør forresten?
 
Takk for svar alle sammen :-) Da tror jeg nok at jeg baker i kveld, fryser ned til lørdag og pynter da. Får bare håpe de ikke blir altfor tørre etter å ha ligget i fryseren...
Fryser du ned i fryseposer skal de ikke bli tørre:)
 
Back
Topp