Jeg har alltid elsket lakris, men holder meg langt unna det, nå, som jeg er gravid, selv om det til tider er det eneste jeg vil ha. Ifølge matportalen klarer man ikke å fastsette en nedre grense for hva som er trygt. Det samme gjelder alkohol, og der kjenner jo alle til at det anbefales å ikke få i seg noe av stoffet, nettopp fordi man ikke klarer å fastsette en nedre grense som er helt trygg. Finske myndigheter anbefaler gravide å holde seg unna lakris, mens norske ber oss om å begrense inntaket. Jeg holder meg unna, det gjør det for min del veldig mye lettere å være sunn gjennom graviditeten også, siden alt godt godteri etter min mening er salt lakris
Tråden handlet om cravings, så tilbake til det: jeg har helt dilla på bringebær og moreller
Og det ble ikke fredagstaco denne helga, men pølse og potetstappe, som vi ikke har spist på flere år
Vet ikke om det har med graviditeten å gjøre, da.