Lollipop95
Betatt av forumet
Sjokolademelk er det nye for tiden. Greier stort sett og holde meg unna. Men har hatt dilla på så mye den siste tiden. Ikke noe pluss og jobbe i matvarebutikk og, får lyst på mye ting gjennom hele arbeidsdagen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Her også!Vannmelon og saftis!!
Jaa! Favorittkjeksene mine, superenkle og lage og smaker som oldemor selv skulle bakt de!
170 gram hvetemel
150 g smør/margarin
45 g kokesjokolade (valgfritt)
50 g hasselnøtter (selv bruker jeg valnøtter)
100g melis
Finhakk sjokolade og nøtter
Smuldre smøret i melet, bland i alt og rør sammen til deig.
Trill deigen som ei pølse og sett i kjøleskapet i ca 30 min. Skjær deigen i tynne skiver og legg på bakepapir
Stek i ovnen på 180-200 grader i ca 10-15 min
Avkjøl på rist og oppbevares i tett boks!
Holder til ca 50 stk
Skjønner! Syntes det var litt rart om jordbær var ille hehe. Har proppa i meg veeeldig mange jordbær den siste tiden Men champisen klarer jeg meg veldig godt uten!Joda, jeg spiser mye jordbær!!! Men savner kombinasjonen jordbær/champis på en sen sommerkveld på terrassen!
Jaa! Favorittkjeksene mine, superenkle og lage og smaker som oldemor selv skulle bakt de!
170 gram hvetemel
150 g smør/margarin
45 g kokesjokolade (valgfritt)
50 g hasselnøtter (selv bruker jeg valnøtter)
100g melis
Finhakk sjokolade og nøtter
Smuldre smøret i melet, bland i alt og rør sammen til deig.
Trill deigen som ei pølse og sett i kjøleskapet i ca 30 min. Skjær deigen i tynne skiver og legg på bakepapir
Stek i ovnen på 180-200 grader i ca 10-15 min
Avkjøl på rist og oppbevares i tett boks!
Holder til ca 50 stk
Takk for oppskriften. Sitter å koser meg med kjeks nåVis vedlegget 178421