Jeg tenkte å lage potetbåter med chorizo i dag, bare fordi...
Men chorizo skal man vel ikke spise? Eller?
Rema har nemlig chorizo som er merket med "helt rått" og hvor det står at den må varmebehandles. Og det blir den jo, når jeg hakker den og steker den først, og så blander den med bakt potet, putter den tilbake i potetskallet og gratinerer den i ovnen.
Eller tenker jeg helt feil nå?
Chorizo er helt fantastisk, og jeg pleier å steke den opp og ha den i tomatsuppe og kjøttsaus til pasta, så jeg har så innmari lyst til at det skal funke å kjøpe den rå og så steike den opp før jeg bruker den i varmmat...
Noen som vet?
Men chorizo skal man vel ikke spise? Eller?
Rema har nemlig chorizo som er merket med "helt rått" og hvor det står at den må varmebehandles. Og det blir den jo, når jeg hakker den og steker den først, og så blander den med bakt potet, putter den tilbake i potetskallet og gratinerer den i ovnen.
Eller tenker jeg helt feil nå?
Chorizo er helt fantastisk, og jeg pleier å steke den opp og ha den i tomatsuppe og kjøttsaus til pasta, så jeg har så innmari lyst til at det skal funke å kjøpe den rå og så steike den opp før jeg bruker den i varmmat...
Noen som vet?