Brød til de små

En tråd i 'Juni 2020' startet av Eplejus, 13 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Eplejus Forelsket i forumet Junilykke 2020 ♡

  Hei,
  Jeg har en jente som ikke liker grøt noe særlig, får maks i henne noen få skeier. Men hun elsker både middag og skive, og blir helt gira hvis hun får smake på vårt rundstykke eller annen brødmat. Så det jeg lurer på - er det noen som har et godt tips til barnevennlig brød (lite salt etc)? Både tips om kjøpebrød og oppskrifter på hjemmebakt mottas med takk :)
   
 2. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Sniker
  Min var heller ikke så glad i grøt i begynnelsen av fast føde-perioden så han fikk brød som han spiste selv med skorper og det hele. Det som absolutt funket best og som fortsatt funker best for oss og magen hans er hjemmebakt rugbrød. Vi gjør det litt lettvint med å kjøpe rugbrødmiks hvor man bare tilsetter gjær og vann, og fant ut at det holder lenge med en halv pose tørrgjær fremfor en hel som det står bakpå pakken. Liker best den som selges på Rema 1000, en grønn og hvit pakke.
  Fordelen med dette brødet kontra kjøpebrød er at det ikke deiger seg til en klomp inni munnen til babyen om du skjønner hva jeg mener :p

  Havrelapper med malt havregryn, egg og vann , og evt litt most banan, var også en populær avveksling fra brød :) stekte det vel i rapsolje eller kokosfett før 10 mnd tror jeg.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Eplejus Forelsket i forumet Junilykke 2020 ♡

  Tusen takk for tipset! Laget dette rugbrødet til kveldsmat i kveld og hun -elsket- det :happy: Var også som du sa veldig greit at brødet smuldrer istedenfor å klabbe seg sammen, så slipper jeg den konstante fingeren oppi ganen for å sjekke beholdningen der. Hvis bare magen hennes er ok med dette, så er det helt topp. Krysser fingrene! :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  bare hyggelig og så bra hun kosa seg med brødet :)
  Min hadde litt treig mage etter oppstart av fast føde, så han fikk noen skjeer sviskepuree hver dag frem til litt over et år.
   

Del denne siden