Bleier til nyfødt

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Lilly88, 29 Nov 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lilly88 Blir kjent med forumet Novemberbarna 2021

  Hei.
  Jeg har ei lita jente på 2 uker. ❤️ Har prøvd litt forskjellige bleier, men flere sklir bare rett av. Akkurat nå bruker jeg libero touch 1 som sitter greit på, men opplever daglige lekkasjer av både det ene og det andre. Jeg prøvde også prematurbleier (hun er ikke prematur, men liten baby) som satt kjempefint på, men der var det enda værre med lekkasjer. Jeg har prøvd libero newborn og de minste til pampers, men er ikke fornøyd med noen av dem. Er dette fordi bleiene er for store, feil type bleier eller kan jeg regne med at det blir sånn uansett?
   
 2. Mamma til G Betatt av forumet VIP

  Vi har vært superfornøyd med änglamark (coop sitt merke) hele veien (de vant best i test det året vi fikk bleiebarn ialf). Opplevde lekkasjer hos flere andre bleiemerker .
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Kan være en del lekkasjer med melkebæsj, men tiss har jeg sjeldent hatt lekkasje på. Vi har brukt libero newborn i starten også Kiwi Lillego etterhvert. Husker du å dra ut strikkene som er ved lårene, altså de innerste? Bleia kan også settes ganske stramt på! :)
   
  • Enig Enig x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Lilly88 Blir kjent med forumet Novemberbarna 2021

  Tror faktisk det kan være de innerste strikkene som du snakker om der! Har ikke så mye erfaring med bleieskift fra før. Håper det er løsningen da!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. hoppestokken Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Påskeliljene 2022 ❤️

  Vi likte best libero touch de første månedene :) Vår erfaring er at barnet ble veldig fort sår av mange ulike merker. Nå er barnet 2 år, og bruker en blanding av libero touch og pampers trusebleier :)
   
  • Enig Enig x 1
 6. Kicki_90 Elsker forumet Augustbarna 2021

  Som nevnt over, strikkene inni må dras ut, og de utvendige utover. Libero touch har strikk bak, så pass på at de sitter godt rundt magen også.
  Når vi gikk over på str 2 syns jeg at både lillego og änglamark fungerte godt.
   

Del denne siden