Okey, jeg har ett problem... Jeg elsker biff, MEN den skal være veldig blodig... Og jeg vet jo at alt kjøtt vi spiser skal være gjennomstekt, men kan den være medium? Eller må hele greia være grå?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Det er fordi det er stor forskjell på hvor mye en voksen frisk person tåler, kontra et lite foster.Godt spørsmål! Det står jo at alt skal være godt gjennomstekt, men syns jo allerede det er rart at man aldri får høre farer ved rød biff sånn ellers!
Det er fordi det er stor forskjell på hvor mye en voksen frisk person tåler, kontra et lite foster.
Man skal helst unngå røykalaks og gravlaks pga faren for listeria. Listeria er ikke farlig for voksne friske mennesker, men kan føre til abort hvis du er gravid.
Jeg hadde ikke tatt sjansen på noe annet enn gjennomstekt biff som gravid. Det er 8 mnd det er snakk om.
Men man hører jo også at det må være gjennomvarmet, og noen kjøttyper er jo rosa selv når de er gjennomvarmet?
Det tror jeg påJeg liker best rosa-rød biff, men det kan vi jo ikke spise nå. Husker forrige gang jeg var gravid at jeg ikke gadd å spise biff bare fordi jeg ikke kunne få den slik jeg liker, haha. Så spiste ikke biff på 9 måneder. Skal si det smakte godt etterpå da
Jeg prøvde gjennomstekt biff, og kjenner at biff får vente til etter graviditet skjønner ikke at noen spiser biffen sånn frivillig