Bevegelser innvendig

En tråd i 'Februar 2020' startet av Tekopp, 20 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Mailykke 2018 Sommerfuglene Himmelbarn Februarbarna 2020


  Jeg legget ved den siden jeg mener er utrolig viktig: https://kjennliv.no/babyens-spark-i-magen/babyens-spark-i-magen/

  det skal vel egentlig ikke bli mindre liv noen gang, men ja mønsteret vi skal bli kjent med eller følge når det gjelder spark begynner vel rundt uke 23 eller noe? men ja jeg som deg har kjent mindre fra uke 22, og fikk kun vite at siden jeg er andre gang og ikke morkaka foran denne gangen så har jeg vel kjent en utrolig livlig fyr i magen som har hatt alt for god plass til å sprette fra side til side:hilarious:

  men ja jeg kan ikke huske at det var sånn sist. Jeg var på ul for ca en uke siden og da sa han kun at det handlet om at man skulle følge fra uke 23 og bli kjent med mønsteret fra den tiden og sammenligne kun med den babyen. Så jeg prøver bare å bli kjent med mønsteret nå som ikke er så mye liv som det var for to uker siden. Men er det drastisk mye mindre ? For min del er det bare blitt mer mellomrom mellom spark enn før.
   
 2. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Kjenner mindre liv i perioder, men har funnet ut det er utifra hvordan han ligger
   
 3. B2020 Betatt av forumet

  Det har vel også noe med at det blir færre og færre ukontrollerte bevegelser ettersom nervesystemet utvikler seg. Men hør med helsepersonell - bedre en gang for mye enn én for lite!
   
  • Enig Enig x 1
 4. Hurraaa Forelsket i forumet

  Ja, var hos lege i dag. Spurte da og hun mente at så lenge det var liv hver dag så var det greit. Hu skulle finne hjertelyden og brukte lang tid og sleit skikkelig med å finne den. Men fant den til slutt og da var den på 140.
   
 5. Hurraaa Forelsket i forumet

  Ja, mønsteret har vært veldig likt i mange, mange uker. Men legen mente i dag at så lenge det var liv, så var det innafor. Hu sjekka etter hjertelyd og sleit skikkelig med å finne den.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Mailykke 2018 Sommerfuglene Himmelbarn Februarbarna 2020

  Ja jeg et vel av den hysteriske typen som hadde bedt om ctg og ul for å være sikker. Og er ikke fornøyd med kun doppler. Du kan ikke se uregelmessigheter på en doppler. Huff liker heller ikke når jm ikke finner sånt fort. Men lytt på din følelse ikke hva legen sier, det har jeg lært av min erfaring. Hvis du er usikker så be om å få en sjekk av føden, de tar hjertelig imot deg etter uke 23, og da sjekker de alt så du kan dra hjem sikker. Ikke bare med doppler. Men lytt til deg selv, det er det aller viktigste !
   
 7. Hurraaa Forelsket i forumet

  Takk for svar.

  Jeg er ikke av den hysteriske typen, så er nok derfor jeg føler det sitter litt langt inne å be om noe mer. Jeg var på ul mandag forrige uke pga vekstkontroll, og alt så fint ut da. Var på sykehuset pga lite liv forrige svangerskap, og da hadde han lagt seg seteleie og sparket mot ryggen, så derfor jeg kjente mindre. Prøver å trøste meg med at det er noe lignende denne gangen. Tenker jeg ringer jordmor over helga om jeg ikke klarer slappe helt av..
   
 8. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Mailykke 2018 Sommerfuglene Himmelbarn Februarbarna 2020

  Ja jeg tenker at det er mye bedre å sjekke enn å gå bekymret. Og dra på føden er jo også helt greit for da sjekker de alt. Jeg fikk faktisk streng beskjed å ta meg selv på alvor denne gangen. Er jeg bekymret så ringer jeg føden og kommer direkte dit. Men om du fortsatt er bekymret i helgen er føden oppe hele tiden så bedre å sjekke enn ikke. Er ikke av den hysteriske typen selv før dette svangerskapet, vil si at jeg var veldig tilbake lent sist svangerskap, og jeg kunne sikkert ikke ha forhindret det, men jeg tar mer meg selv på alvor denne gangen og lytter mer på min indre stemme enn hva jm og andre sier om min kropp og mitt barn. Alt er helt sikkert bra, men ja lytt til deg selv er det eneste jeg prøver å si med alt for mange ord:hilarious:❤️
   
 9. Spire022020 Andre møte med forumet

  25+2 her og har samme problematikk med lite liv til tider. Startet fra uke 22 ca. kjenner liv hver dag, men mye mindre til tider. Har vært veldig bekymret noen ganger. Men det er jo nå de begynner og få søvnmønster og derfor blir det nok mindre og tenker jeg. Og kjenner man liv så er nok alt mest sannsynlig i orden. Det er også fremdeles god plass i magen, så det er ikke sikkert at babyen alltid sparker utover..
  Men er du bekymret så ville jeg ikke nøle med å ta kontakt med sykehuset:happy:
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden