Bekkenplager

En tråd i 'Januar 2012' startet av Lilleskatt2012, 28 Mai 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lykkelig eple Glad i forumet

  Til dere som hadde bekkenplager under graviditeten, har dere hatt disse plagene i ettertid også? Eller hvordan har evt smerten vært i forhold til hvordan de var under graviditeten? Eller ble dere helt smertfri å frisk igjen i bekkenet etterpå?

  Her hadde jeg en delsmerter også i ettertid, gikk til fysioterapaut, og prøvde manuellterapaut. Dette fungerte greit en tid, men smertene kommer og går, har nå hatt konstant vondt i bekkene siden januar i år, som har spredt seg oppover ryggen, og lurer på om dere har noen gode råd?
  Føler meg helt utslått etter endt arbeidsdag og når lille er i seng etter en aktiv ettermiddag, blir jeg bare liggende på sofaen, selv om jeg vet at det ikke hjelper!! Har du/dere noen gode tips?


  Sent from my iPhone using BV Forum mobile app
   
 2. Mannehanne Forelsket i forumet

  Jeg hadde tydeligvis bare hormonelle bekkenplager. Fant ut det da jeg fikk bekkentrøbbel etter hormonbehandling uten å være gravid. Heldigvis har det gått helt over, kan bare merke det litt i hoftene om jeg står veldig mye. Har hørt noen prøver akupunktur med hell. Håper du finner noe som hjelper!
   

Del denne siden