Babyens motoriske utvikling

En tråd i 'Desember 2013' startet av Bkno0566662, 15 Apr 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ibett Flørter med forumet

  Lillegutt elsker å rulle, men i det siste gidder han ikke ligge å kikke når han kommer rundt lenger. Han slipper ut armene, og begynner å kave(så han nesten balanserer kun på magen). Skjønner ikke helt hva han prøver på. Noen som har opplevd det samme?


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 2. Blitz Glad i forumet Sensommerbarna 2016

  Jeg tror min gjør det samme? Min ruller seg på magen og slår ut hendene å bare kaver.. Før så rullet han seg tilbake (mage-rygg-rygg-mage) hele tiden, men har sluttet med det? han ligger bare på magen å kaver å blir fly forbanna!!
  Så må ¨hjelpe¨ han litt tilbake liksom :p
  Så nå kommer han seg på magen, men ikke til rygg igjen, dette har skjedd nå nylig :p
   
 3. mkrago Flørter med forumet

  Gutten min gjorde det samme i en periode før han lærte å sun på navelen! Slik at han kan snu seg fra høyre til venstre side av lekegrinda. Nå spinner han rundt på navelen, kombinert med at han kan snu seg både fra mage til rygg og tilbake er han overraskende mobil,.
   
 4. Haffani Elsker forumet Julegavene 2019

  Haha, det der skulle jeg aldri ha sagt:) Noen dager senere var vi på 4 mnd gruppe m/fysio på helsestasjonen (for en uke siden) og siden den dagen har han snudd seg og blitt mer og mer utålmodig. Nå går det ikke an å legge ham på ryggen lenger, han hiver seg rundt med én gang. Så blir han sur etter kort tid fordi han a) blir liggende oppå armen, b) ikke klarer å snu seg tilbake, c) leken ligger for langt fram til at han får tak i den eller d) han blir sliten. Puh, det blir åpenbart mer slitsomt framover for dette betyr jo at jeg må underholde ham heeele tiden! Men han er jo så fryktelig skjønn så det skal nok gå greit:) ...det er bare litt ekstra kløn med soving iom at han snur seg rundt hele tiden:)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden