Baby ruller over på magen på natten

En tråd i 'April 2017' startet av Namia, 9 Sep 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017

  Flere en meg som har babyer som konstant ruller over på magen på natten? Finner han slik hver gang jeg skal hente han til nattamming.

  Han har og en tendens til å vekke seg selv med å rulle over på kvelden (2-3 t etter leggetid) for så å bli rasende for han gjerne ikke kommer seg tilbake.

  :dance018
   
 2. Hamasita Gift med forumet Marsboerne2017 Oktoberskattene 2015 Aprillykke 2017

  Min begynte med det rett etter hun lærte å snu seg ved 4 mnd. Hun våknet også av det, så jeg legger henne på magen nå for å sove og da sover hun godt. Det er jo ikke anbefalt pga krybbedød før etter 6 mnd, men det er det eneste som funker for oss. Vi har babycall med kamera og jeg er ofte nede og sjekket. I tillegg har hun ikke dyne, men teppe på seg.
   
 3. Noen flere?
   
 4. Mamma.til.aria Flørter med forumet

  Hahaha vårs lille på 5 mnd gjør det oftere å oftere.. har noen ganger våknet med at hodet hennes stikker opp å ser på meg mens hun leker med sutta si..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Kjærlighetsbarnet Forelsket i forumet Aprillykke 2017

  Vår gjorde også det. Begynte med sovepose, etter det sover hun som bare det. [emoji16]
   
 6. Sykepleierinnen Elsker forumet Tilgangsansvarlig Augustbarna 2021 Aprillykke 2017 Juligull2021

  Nå finner jeg også babyen på magen hele tiden... er så usikker på om jeg tør å la han ligge slik. Helsesøster mente at jeg skulle snu han tilbake siden han ikke klarer det selv..
   
 7. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017  Takk for svar damer.

  Her er det fremdeles mageligging som gjelder. Men han snur seg over selv med pose og trives slik nå. Våkner ikke lenger. Finner han slik konstant.
  Han kan ikke snu seg tilbake enda, men jeg ser ikke noe problem å la han ligge slik når han velger det selv. Han snur hodet fint til sidene og reiser seg opp på armene og skriker når han vil ha kontakt.
  Eneste utfordringen min er nå at han har en tendens til å fri ansiktet fra side til side i søvne, og våkner derfor seende ut som en nisse. Helt ildrød i kjakene. Han er også tydelig sår. Har byttet både type laken og vaskemiddel, men virker som det er friksjonen som gjør det. Smører han også i kjakene før jeg legger han.
  Men skal forsøke meg på bambuslaken nå.
   
 8. Hamasita Gift med forumet Marsboerne2017 Oktoberskattene 2015 Aprillykke 2017

  Angående vaskemiddel kan jeg anbefale Neutral 0%. Min nevø reagere veldig på alt bortsett fra den, selv blenda sensitiv. Min snur også mye på hodet, men får ikke merker i ansiktet. Vi har helt vanlig Jersey (?) laken. Det som hører til sebrasengen
   
 9. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017

  Er litt på mistanke om atopisk eksem, da det minner litt om skik som eldstemann ser ut til tider ( han har det).

  Er virkelig ille i dag.

  Skal prøve Neutral
   
  • Liker Liker x 1
 10. Bkno5118182 Flørter med forumet

  Jeg lot min lille sove på magen (la han på ryggen), og stresset ikke med om han snudde seg fra rygg. Var trygg på at han snudde ansiktet fra side til side, eller våknet når han hadde ubehag. Helt til jeg fant han med ansiktet ned i madrassen. Det var IKKE kult! Så nå er det 0 soving på magen på noen mnd iallefall.
   
 11. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017

  Huff. Så ekkelt.
  Hvordan skal du forhindre at han sover på magen? :)
   
 12. Hamasita Gift med forumet Marsboerne2017 Oktoberskattene 2015 Aprillykke 2017

  Jeg tenker det er umulig å forhindre
   
 13. Bkno5118182 Flørter med forumet

  Ja, det var kjempe ekkelt.. De fleste skjer det jo selvfølgelig ikke med, men siden jeg nå har oppdaget at han ikke alltid snur ansiktet fra side til side, så må jeg ta noen forhåndsregler fram til han klarer å snu seg fra mage til rygg selv. Har kjøpt en pose med stropper. Sover faktisk bedre i den har jeg merket, så det er veldig bra. Så den skal han bruke et par mnd iallefall. Hehe.
   
 14. Bkno5118182 Flørter med forumet

  Jo, det går ann å forhindre det. Om man kjøper en pose så kan man gjøre at de ikke snur seg på magen, iallefall for noen måneder :)
   
 15. Hamasita Gift med forumet Marsboerne2017 Oktoberskattene 2015 Aprillykke 2017

  Liker ikke sånne for broren min holdt på å dø da han var liten ved å sparke dyna over hodet og null mulighet til å komme seg unna
   
 16. Bkno5118182 Flørter med forumet

  Forståelig. Jeg bruker det fordi jeg nå fant han med ansiktet ned i madrassen, så da må jeg ta mine forhåndsregler. Har uansett noe tungt på dyna hans helt nederst, så han får ikke flytta på den.
   
 17. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017

  Bruker du både pose og dyne ?

  Jeg bruker poser på han hver natt. Men har ikke dynen oppå. Da jeg er redd han ikke klarer å få den bort fra ansiktet om den skulle havne der.

  Bruker den tynne posen når det er varmt på rommet, og den tykke i bambus når det er kaldere. Er det ekstra kaldt legger jeg ett tung bambusteppe oppå beina.
   
 18. Bkno5118182 Flørter med forumet

  Ja :)
  Dyna er liksom nede ved hoftene hans, bare for å ha noe over. Har bare en tynn pose.
  Ligger noe tungt på dyna helt nederst så han ikke får "flytta" på dyna eller at den drar seg opp. Har kamera på babycallen, så ser på han hele kvelden før vi legger oss, og han ligger helt rolig hele tiden bortsett fra å bevege hodet og armene fra tid til annen.
   

Del denne siden