Ang lunsj og middag.

En tråd i 'Desember 2016' startet av Frk.T, 25 Nov 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Frkn Flørter med forumet

  Småen spiser godt med grøt og elsker youghurt og fruktmoser. Men er ikke helt giret på skive eller middag ennå. Vi har vært flinke til å gi henne av vår mat helt siden hun begynte med fast føde. Hun liker best å spise selv, og er veldig nysgjerrig på smaken på nye ting. Men det meste går ut igjen og hun spiser ikke store mengdene. Hun har aldri vært noe særlig på mat på glass, men klarer å få i henne en i ny og ne, men hun er ikke begeistret.
  Vi tilbyr henne skive til lunsj hver dag hun er hjemme, men mistenker barnehagen tyr til grøten litt fort for å få henne skikkelig mett.

  Nå er hun snart 1 år og jeg begynner å bekymre meg litt. Skal det ikke løsne snart. Hver middag er en pine å få i henne.

  Er det vanlig at dem er så seine med å spise vanlig mat?
   
 2. Coolann Elsker forumet Marsboerne 20 18 Desemberskatter 2016

  Både storesøster og lillemann har likt konsistens på maten. Så de har spist mat tilnærmet konsistens på middagsglass 12 eller 15 mnd fra de var 6 -7 mnd. Begynte så smått når de var 4 mnd. Storesøster spiste en periode kun pølse uten skinn, fiske pinner og potet i strimler som hun kunne holde i hånden og spise selv. Lillemann vil ha biter som han kan putte i munnen selv. Ingen av de er/ har vært noe særlig begeistret for å bruke bestikk. Blir litt gris, men de maten går i alle fall inn[emoji6]
   
 3. Frkn Flørter med forumet

  Det har vi gjort også. Prøvd storjenteglass, prøvd å kutte opp i større biter, mindre biter mose ned gaffel, mose med stavmikser. Noen dager spiser hun plutselig og da blir jeg veldig lettet, men så er det samme tralten dagen etter. Krysse fingrene for at det løsner snart.
   
 4. LiteFrø Elsker forumet Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 Julegavene 2019 Januarlykke 2020

  Da vi begynte med fast føde rundt 6 mnd drev han på slik som du beskriver. Tok biter i munnen, smakte også kom det ut igjen. Vi har kjørt barnestyrt mattilvenning og ifølge det så er det helt normalt mens de venner seg til smak og konsistens. nå spiser han som en konge, men er det nye ting så kan det fortsatt komme ut igjen. Vi fortsetter å prøve, så kanskje det løsner for dere også etterhvert :) Håper det :)
   

Del denne siden