Anbefale en trille til sydentur?

En tråd i 'Utstyr til foreldre og barn' startet av FintFerdig, 25 Nov 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FintFerdig Flørter med forumet

  Skal til Syden med 11 mnd gammal baby og skal kjøpe en trille. Viser seg at det finnes ca 1000 ulike triller, så tenkte å høre om noen har tips?

  trenger ikke være veldig fancy, er hovedsaklig opptatt av at ryggen kan legges ned (eller hvertfall godt bakover) og at kalesjen går såpass godt fremover at den skygger for solen.

  selvsagt også greit at den blir liten og nett sammenslått slik at den er grei å ha med på reisen :)
   
 2. Desembermamma88 Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Leter etter det samme selv. :) ser at barnas hus har en reisetralle fra yngri som går som håndbagasje til 999, synes den ser god ut, men håper at noen andre kanskje har erfaring med den??
   
 3. Vivaliva Glad i forumet Assistert-jentene ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Vi er i syden nå og har med babyjogger city tour. Elsker den! Lett å trille, lett å legge ned og lett å slå sammen. jenta vår på 9,5 mnd sitter og ligger supert i den.:)

  De sa i butikken at den skal kunne gå som håndbagasje, men vi målte den til å være 1,5 cm for lang i følge Norwegian sine krav (vi er kanskje litt for overforsiktige der). Kjenner andre som har den og de har fått den med som det likevel da. Men, siden vogna går gratis som spesialbagasje med Norwegian sendte vi den bare med i prampacken:)
   
 4. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  Vi har denne og fikk den faktisk i kofferten (den man sjekker inn). :) Den tar ca. 2/3 av én halvpart i en vanlig størrelse koffert. Det var mannen som ofret litt av sin plass. :p
   
  • Liker Liker x 1
 5. Vivaliva Glad i forumet Assistert-jentene ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Smart!:) Vi lånte en prampack av noen vi kjenner, så da ble det til litt ekstra plass til shopping i stedet;)
   
  • Vinner Vinner x 1
 6. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Vi har en kobbe trend som vi gjorde det samme med, puttet den i kofferten, da den er akkurat litt for stor til å få med som håndbagasje. Fin trille det også. Lett å slå sammen og opp med en hånd.
   

Del denne siden