Amming og mme

En tråd i 'Mai 2012' startet av krlstin, 22 Aug 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. kpha Glad i forumet Februarlykke 2016

  Det virker som om jeg ikke har nok melk for tiden, og tenkte å starte med å gi en flaske mme på kveldstid i tillegg (da jeg har minst melk).

  Hvordan introduserer jeg dette? Skal man ha malt i eller ikke?

  Er kjemperedd for at snuppa skal få magevondt, så her vil jeg gjerne høre mange erfaringer, og tips mottas med stor takk! :)
   
 2. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Samme her. Vi har gitt NAN litt av og til siden hun var noen dager gammel, men nå får hun skikkelig magevondt av det. Skal prøv Collett tenkte jeg.
   
 3. Molly80 Forumet er livet

  jeg hadde ikke gitt malt om du bare gir mme en gang i døgnet. Han min får endel erstatning på dagtid nå fordi han har slitt med å få i seg nok av melka mi, men jeg bruker ikke malt fordi det går bra uten. Storebror fikk mer knip av malt faktisk. Så med en flaske hadde jeg ikke stressa mye med det, antagelig går det veldig bra. Men du ser jo fort om det blir et styr :)
   
 4. kpha Glad i forumet Februarlykke 2016

  Takk for tips! Har ikke startet med tillegg enda, virker som hun er fornøyd, men hun spiser oftere og av begge brystene istedet for bare av ett. Men jeg lurer på om det er økedøgn på gang, at det er derfor..? Men før har økedøgnene vart max 2 dager, nå har hun spist mye og ofte over enda flere dager. Vanskelig å si, men så lenge hun er fornøyd kommer jeg ikke til å gi mme, så jeg får nesten bare se det ann :)
   
 5. Mamsol Betatt av forumet

  Har hatt det litt som deg de siste dagene, plutselig er snuppa mer sulten og ikke alltid fornøyd med bare ett bryst. Har spist oftere på natta også. Satser på at det er økedøgn, ser det an litt iallfall.
   
 6. kpha Glad i forumet Februarlykke 2016

  Hun spiser oftere på natta her og. Krysser fingrene for at det bare er økedøgn, vil helst slippe å gi mme :)
   

Del denne siden