Amming og fast føde.

En tråd i 'November 2020' startet av Mailen, 2 Jun 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mailen Første møte med forumet

  Hei, folkens jeg trenger litt hjelp her av dere:think005

  Jeg ammer og driver samtidig å gir frøkna på 6 mnd litt mat. Men det jeg lurer på er skal jeg først amme henne, så gi fast føde. Eller skal jeg gi henne fast føde å pumpe det puppe måltidet hun egt skulle ha hatt da?

  Jeg har hittil pumpet meg etter hvor mange måltider med fast føde hun har fått. Men det som er da, er at jeg har klart å øke melkeproduksjon til di grader, at jeg har melkespreng flere ganger i døgnet..

  Hjelp, hva skal jeg gjøre??:anyone
   
 2. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Vi ammer ca hver tredje time på dagen og har puttet inn et måltid i lunsjtider mellom to amminger. Da kan jeg strekke intervallet litt. Passer fint hvis vi er av gårde for han bare tuller hvis vi ikke ammer i fred og ro hjemme :)
   
 3. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Sniker
  Jeg ga bare litt fast føde først også tilbød jeg brystet etterpå eller før neste soveøkt. Min spiste maaasse melk så derfor ble han for mett av melk til p gidde fast føde, for andre funker det bedre å amme og deretter gi fast føde etterpå, eller så legger du inn litt fast føde mellom ammemåltidene. Husk at dere har god tid - babyen trenger ikke spise store porsjoner med èn gang, i starten handler mye bare om å tilvenne seg smak og konsistens.
  Hvis du pumper så opprettholder du produksjonen hun har hatt som fullammet baby og det trengs kanskje ikke. Om du bare ammer justeres melken ned automatisk i takt med at hun spiser mer fast føde :)
   

Del denne siden