Amming hele kvelden

En tråd i 'April 2018' startet av Ellemelle92, 12 Mai 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ellemelle92 Flørter med forumet

  De siste dagene har lillegutt begynt å skulle spise hele kvelden. Det er pauser på mellom 10-20 min noen ganger i løpet av kvelden, men stort sett så går det i ett hele kvelden gjennom. Starter i 7-8 tiden og slutter i 10-12 tiden. Jeg blir så utrolig sliten av dette, og så veldig sår. Det er såå frustrerende at han aldri blir mett.
  Har jo forstått at dette er ganske normalt, men likevel så føles det litt ut som jeg ikke strekker til. Særlig når jeg blir så lei og tømt for energi.

  Flere som har det slik? Hvordan takler dere det?

  Trøsten er jo at han sover ganske godt på natta da..
   
 2. MiniMEEE Betatt av forumet *Aprilbaby 2018*

  Min er også sånn, og forrige barn var sånn tror det er helt normalt. Etterhvert går det over :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. MiniMEEE Betatt av forumet *Aprilbaby 2018*

  Synes å huske at det står om det på ammehjelpen sine sider.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Her holder han på hele natta [emoji85] for det meste er det luft som plager ham, og eneste som får ham rolig er puppen. Har holdt på i tre uker straks, så er nok kolikk her.. skal prøve melkefri kost neste uke og se om det hjelper.
   
 5. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Uff det hørtes travelt ut. Håper det hjelper da <3
   
  • Liker Liker x 1
 6. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Av og til hjelper bæresjal også, så anbefaler å teste ut bæretøy hvis du har [emoji4]
   
 7. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Ja det skal jeg gjøre
   
  • Liker Liker x 1
 8. EE2017 Flørter med forumet

  Akkurat likt her, borsett fra at han holder på om kvelden og ikke natten "heldigvis" [emoji85] Ikke sulten, men vil bare ligge på puppen. Har blitt litt bedre etter jeg sluttet med melk, og begynte å gi minifom og semper dråper! Verdt er forsøk om du ikke har prøvd [emoji4]
   
  • Liker Liker x 1
 9. endeli'85 Forelsket i forumet

  Har du pumpe? For da kan du evt avlaste sårheten ved å pumpe og så prøve flaske til babyen. Det hjalp i hvert fall for meg, ammet og pumpet annenhver gang. Også kan jo far gi flaske, så får du litt fri. Lykke til!
   
 10. Ellemelle92 Flørter med forumet

  God ide! Har ikke prøvd flaske eller pumpe ennå, men har tenkt å begynne snart:) så da kan jeg prøve på kvelden kanskje ja.
   
 11. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Skal prøve melkefri kost neste uke [emoji4] i natt var han faktisk rolig, ingen magevondt [emoji7] men han var så klart våken likevel, er vel blitt en del av døgnrytmen hans å være våken på natt [emoji28]
   
 12. Småsnakk Forelsket i forumet JuniJubel2021 *Aprilbaby 2018*

  Er ofte sånn her og, ikkje alltid på kvelden, noen ganger dag eller natt. Brystvortene er konstant såre og eg behandlar mot sopp (uvisst om det er problemet). Fekk mastitt med høg feber førre veke. Veldig tungt og slitsomt! Føler at mjølkemengda også gjekk ned av alt stresset. Har derfor begynt å gi litt mme når eg har amma lenge og han vil ha meir. Det er sjeldan meir enn ein liten skvett som skal til før han sovner. Det kjennes ut som en fallitterklæring, men hallo, sånne tåpelige tanker prøver eg å slutte med.

  Småen hadde kort tungebånd, så det vart klipt, men ingen stor forskjell er å merke. Ganske mye etterbehandling etter klippet også, som øker stresset.

  Ikkje så greit for tiden nei. Men av og til sover han og er fornøgd mellom ammingane og det er så deilig! Og av og til ser han på oss og smiler, og vi har det som plommen i egget alle tre.
  Skal ikkje gi noen råd, har ingen peiling på kva som funkar sjøl. Men lykke til, og håpar det snart blir betre[emoji4]
   
 13. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  • Liker Liker x 2
 14. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Huff det hørtes veldig travelt ut. Skjønner godt du blir stresset.. håper det bedrer seg snart for deg <3
  Når de smiler glemmer en alt stress for en stund heldigvis :)
  Tusen takk, og det samme til deg!
   
  • Liker Liker x 1
 15. tsktsk Blir kjent med forumet

  Funker det med minifom? Må man få det hos lege? Mistenker kolikk her, lisja holder et helsikkes leven fra ettermiddag/tidlig kveld og gjennom hele natta. Så vondt å se at hun har vondt, og slitsomt med lite søvn. Men hun har i tillegg et diger navlebrokk som jeg er overbevist om at gir henne magevondt, selv om legene sier det ikke er vondt..☹️
   

Del denne siden