Håper hun vokser det av segJa, er mer styr. Har hatt en i mellomste sin klasse som ikke kunne få melk, så da laget jeg alt uten, men ikke alle som gjør det, tror jeg.
Ja!Jeg sliter med rask mat. Altså når en er sulten mellom frokost og middag liksom. Og pålegg. Og skulle gjerne visst om kjøpepizza.
Brukte vegetardag(?) sin revet ost på pizza ikveld. Fant ut at jeg kan like godt la være å ha ost på![]()
Den her er melkefri. Jeg har cøliaki fra før så heg har derfor ikke smakt den
Ost er det som jeg ikke har funnet noen god erstatning for. Og altså, mange erstatningsproduktene er såklart annerledes i smak og ikke det samme, men jeg har vendt meg til det meste utenom vegansk ost. Det finnes èn revet variant som er god nok, men ikke noe de har overalt.
Ellers synes jeg stort sett Berit Nordstrand sine melkefrie produkter er det beste, særlig bordsmøret og Gryrfløte. Nevnte kanskje det over. Og minde vegansk sjokolade med havsalt, den står ofte sammen med vanlig godteri. Har stort sett bare funnet den på meny og store Coop-butikker
Den beste sjokolademelken er Oatly sin
pizza
https://oda.com/no/products/32747-go-vegan-go-vegan-pizza-mexican/
Beste revet «ost»
https://oda.com/no/products/36977-go-vegan-govegan-revet-mozzarella/
Sjokolade
https://meny.no/varer/snacks-godter...SCspZTCUcLVZIY1zKlhoCIzUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Sjokolademelk. Samme produsent har fått iskaffe ser jeg - den har jeg ikke smakt selv
https://www.oatly.com/nb-no/stuff-we-make/on-the-go/havredrikk-sjokolade-250ml
,

spesielt i starten.. men man kommer inni det og det finnes veldig mange gode produkter i butikken!
Nå skal hun utredes for cøliaki også!
