Ja jeg var alene med O og jobbet sent (var hjemme 16:30/17:30 og vi spiste vanligvis 17). De dagene jeg bare hadde en halvtime fra vi kom inn døra puttet jeg ofte laks i ovnen (steker seg selv der) med potetmos eller pasta med creme fraiche, dampet grønnsaker til. Går rimelig kjapt. Laks kan byttes ut med kylling. Evt grønnsaker, kylling/fisk i wok med ris til. Brokkoli og ananas er godt til kylling. Middagspølse eller fiskepinner med potetmos, putt små gulrotbiter oppi potetmosen. Ellers hadde jeg ting i fryseren jeg tok opp før vi dro på morgenen og varmet i microen. Lapskaus, kjøttsuppe, tomatsuppe mer makaroni.
De dagene jeg jobbet til 17:15 fikk han ei brødskive på vei hjem og så laget jeg middagsmat til kvelds. Det likte jeg egentlig veldig godt å gjøre og gjorde flere ganger hvis vi ville finne på noe på ettermiddagen når jeg sluttet tidlig uten hinder av å måtte hjem å bruke tid over grytene.