Adhd spm

En tråd i 'Generelt' startet av Me&mini, 21 Jul 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Dere som har barn med adhd, gjerne gutter.
  Når har dere merket det, og hvordan har det vist seg?
   
 2. Shadow Juni12s aktive VIP Oktoberbarna 2021♡ ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Har jente med påvist ADHD og antageligvis har lillebror på 4 år det også, må snart begynne med utredning der også.
  Her så har symptomene hver hyperaktivitet, klarer ikke vente på sin tur (yngste forstår vi men eldste er nå 9 år og hun lærer ikke), vanskelig å få rutiner, vanskelig med søvn siden hun var 5-6 mnd så egentlig alltid, om ikke hele hun er i bevegelse så er munnen i bevegelse, lærer ikke små hverdagslige ting som å skru av lyset når man har hvert på badet eller ta sko/jakke på plass, jakka pleier å havne på gulvet i stua og må påminnes slike ting hele tiden hver eneste dag!

  Hvert vanskelig å følge en rød tråd i samtaler selv om det nå har blitt bedre på eldste, sliter ut venner i samme alder pga aktivitetsnivået. Mine er ekstremt sosiale og snakker like mye med fremmede som mennesker dem kjenner. Kan være litt tilbaketrukket i begynnelsen da.


  Det jeg kan tenke på akkurat nå men er garantert flere symptomer!
  Men symptomene kom vel i 2-3 års alderen på de andre tingene søvnen har hvert konstant, i natt for eksempel har eldste ikke sovet men er fortsatt aktiv!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 3. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Hyperaktiv, frustrasjon, sinne, voldelig, vanskelig å legge. Fikk diagnosen i starten av dette året, nærmer oss legetime for å få medisin. Skal sende inn klage, det har tatt alt for lang tid.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Er dere våkne sammen med barnet om natten?
   
 5. Shadow Juni12s aktive VIP Oktoberbarna 2021♡ ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Pleier ikke det nei, eldste er jo 9 år og passer på at hun ikke får sett tv osv, men vi venter på legetime for å få melatonin.

  Yngste sovner ikke om ikke en av oss er på rommet men han lar vi ikke bare være våken men vanskeligere med 9 åringen for vi legger henne og gjør alt vi kan også later hun som om hun sover før hun står opp igjen.
   
 6. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Når begynte dere å merke utfordringene? Hvor gammelt er/var barnet?
   
 7. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Har slitt lenge men etter fylte 7 år ble det ille. Diagnosen kom når han var blitt 9. Eldste er ikkje ferdig utreda. Eg trur hun får samme diagnose.

  Far er helt uenig i at dei har ADHD. Eldste har ikkje fått diagnosen enda som sagt. Enn om både BUP, skulen og eg oppleve gutten som lik. Hos far er det ingen utagerende adferd ol. Det nytter han ofte sjansen til å sei.... Kun hos meg det er problemer. Hans ord, ikkje mine. Guttungen har sparka til SFO ansatte også
   
 8. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  H
  Huff, kjedelig når det blir sånn. Har han lest seg opp noe?

  Nå er min bare 3 år og 3 mnd, men treffer godt på mye,så jeg ønsker å følge med fremover. Har jobbet en del med adhd og autismespekteret tidligere og har hatt kurs i sistnevnte, og vet også at det er mye feildiagnosert.
  Blir spennende å se hvordan han blir på stor avdeling i bhg etter ferien
   
 9. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Det ana eg ikkje, me er skilt. Eg stole på at BUP har rett men ser jo om medisin ikkje hjelpe. Og kommer til å starte på lav dose, han har slitt med å legge på seg og veit enkelte reagerer på medisiner. Søster mi sin eldste har ADHD og går på medisiner. Det er slitsomt at han ofte må framheve at ting er så mykje bedre hos han.
   
 10. Me&mini Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 *Aprilbaby 2018* * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  BUP bør jo være egnet til å sette rett diagnose ja. Får håpe det hjelper.
  Har en bror med adhd, men han er over 40 og nettopp diagnosert. Overrasker meg ikke når jeg ser tilbake på oppvekst o.l.
   
 11. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Det er mistanke om at eg har det. Men orka ikkje utrede det... Har nok med to unger som holder på. Hatt ein del utredning når eg var yngre men ingen har mistenkt dette før.
   
 12. Lykkeliten Glad i forumet

  Var 5 år når han fikk diagnose. Jeg hadde vell mistanke allerede med 1,5. han har vært svært aktiv siden 6 mnd alder. Sprang når han var 9-10 mnd. Klatra høyt opp, hoppa ned alle trapper og fra høye ting. Har aldri leika, kun gått fra rom til rom, utrolig mye frustrasjon og voldelig. Null impulskontroll.

  På den andre siden så er han svært omtenksom og en skikkelig kose-gutt. Jeg skrek 2.dag på medisinering. Da leker han for første gang i 3 timer <3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2

Del denne siden