10 000 spm

En tråd i 'April 2018' startet av Bkno6780282, 14 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Håper på mini Betatt av forumet

  Alt man lurer på når man blir gravid altså, og ikke minst alle bekymringene. I hvert fall når dette var det høyeste ønske i verden og med hjelp av hormoner. Satt på 1. forsøk med hormonbehandling. Det jeg lurer på er når man skal kontakte lokal lege/jordmor? Er satt opp på tidlig ultralyd av klinikken jeg fikk hjelp av, men siden den ligger langt unna vil jeg jo ha kontroller til jordmor i nærheten.. Er 4+5 nå..
   
 2. Tropehus Forelsket i forumet Vårspirene 2021 *Aprilbaby 2018*

  Gratulerer! Jeg skal på første legetime på onsdag - skal da være i uke 9. Mellom uke 8 og 12 er vanlig for første kontroll. Her hvor jeg bor (Oslo) tror jeg man må til lege først og så så henviser de til helsestasjon. Legen min gjorde det sist og fikk da informasjonsskriv og kunne velge mellom to ulike helsestasjoner i bydelen.
   
 3. Minnie89 Elsker forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg har kontaktet lege og fått time i uke 12. Skal ringe jordmor og få time etter vi har vært på ul på torsdag, da er jeg 6+6 [emoji5]
   
 4. Håper på mini Betatt av forumet

  Gratulerer selv! Spennende! Her har jeg allerede vært på en uplanlagt UL da testene var negativ og jeg hadde time for videre plan i forhold til hormonbehandling. Skulle bare ta en UL for å sjekke hvordan ting lå an og vips; der var det en bitte liten spire Men da venter jeg litt med å kontakte lege, skal uansett på tidlig ultralyd(privat) i uke 9!
   
 5. Håper på mini Betatt av forumet

  Det blir spennende med UL da! Har allerede sett den bitte lille spira selv og skal se igjen i uke 9
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden