Ødelagt bilstol - eller??

En tråd i 'Utstyr til foreldre og barn' startet av helene11, 8 Mar 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mamma842 Forelsket i forumet

  Når flyvertinnen kaster bilstolen bortover gulvet i flyet, er det rart av meg å bli fullstendig sjokkert over behandlingen?

  Jeg har prøvd å argumentere for å få ha barnet i stolen under flyturen, siden barnet er veldig lite, men flyselskapet ønsket ikke dette, og lot oss ikke bestille ekstra sete for dette. Flyet var fullt når vi kom, så det kan kanskje ha vært en mulig årsak. Men for å sikre meg mot uforsiktig håndtering av stolen, tok jeg den likevel inn på flyet, så de kunne lagre den ombord under flyvningen. Men flyvertinnen tar imot setet, snur seg rundt til en slags bagasjeoppbevaring der inne, og kaster det bortover gulvet!! Altså, hun slapp det et godt stykke over gulvet, så det falt ganske hardt ned.

  Hva gjør jeg nå? Regner med at setet er like helt og fortsetter å bruke det? Er det noe sted jeg kan få sjekket om det er blitt skade på setet? Kan jeg kreve erstatning fra flyselskapet? Har jeg godt nok "bevis"?
   
 2. Kengu Forumet er livet VIP

  Du kan sjekke det hos NAF
   
 3. :)Solsikke:) Forumet er livet JuniJubel2021 Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Prøv å ta av trekket og se etter synlige skader. Du må kunne bevise at gjenstander er ødelagt...
   
 4. Ingenbruker Guest

  Sjekk det hos naf ;) da er du sikker. De kan nok også skrive noe for deg som hjelp om du ønsker å klage til flyselskapet ;)
   
 5. nuttakanutta Flørter med forumet Junibarna 2015

  Hør med barneutstyrsbutikk.. De ringte produsenten for meg da jeg lurte på om en tom base måtte byttes ut etter kollisjon.
   

Del denne siden