Helgemiddag

Stjernedama

Glad i forumet
Novemberlykke 2020
Augustlykke 2022 ❤️
Novemberlykke2024❤️
Bruker dere å lage ekstra god mat når det er helg? Hva bruker dere å ha?? Noe fast? Spiser dere til vanlig tid, eller til kveld?

Her blir det ofte taco og biff;) Spiser alltid sent i helgene. Gjerne med noe bra på TV’n:)
 
Her er det ofte pizza... Men nå frister det ikke:p Vi spiser rundt 17-19 tiden, spørs litt på ungene :)
 
Her varierer det om vi spiser felles middag eller om mini får egen middag og så spiser vi sent, det kommer an på hva vi har... Fredags taco er felles, om vi har biff så pleier vi å ta den etter leggetid for mini men om vi har pizza, lasagne etc på lørdag så har vi det før leggetid, søndag har vi typisk søndagsmiddag i firetida.
 
Vi har fredagstaco, før var det bare nødvendig annenhver fredag når unga var hjemme men plutselig har det blitt sånn at vi må ha det når vi er alene og. Vi spiser middag litt senere i helgene enn på hverdager.
 
Fredagstaco og hjemmelaget pizza blir det som regel i løpet av helga. Vi spiser til vanlig tid.
 
Vi har også typisk taco og hjemmelaget pizza. Er fra tidligere vant til å spise seinere helemiddager,men etter barna kom så har det vært greit å følge rutinene med middag i 16 tiden:)
 
Stort sett pizza en av dagene. De andre blir det bare «vanlig» middag.
 
Ingen barn fra før, så vi spiser rundt sju hele uka. Er bortskjemt med en mann som elsker å lage mat, så har egentlig ikke laget middag siden vi ble sammen :D
Gjerne taco en av kveldene. Han lager gjerne ting som tar litt lenger tid i helgene, skiller på hverdag og helg.
 
Tacofredag og pizzalørdag her i hus. Jeg blir litt lei pizza så bytter ofte ut med løvbiff, biff eller noe annet godt. Søndager har vi gjerne lasagne, steik, kjøttkaker eller sånne ting:happy:
 
Vi har pizza fast på fredager, så går det mye i meksikansk(taco/nachos/enchiladas osv) på lørdager og søndag er det enten lasagne eller noe sånn typisk husmannskost ala kjøttkaker/sosekjøtt. :D
 
Blir ofte pizzs, taco eller nachos lørdagskvelden :) Søndag er det kjøtt, typ biff, kotelett, stek o.l. eller kjøttkaker :)
 
Back
Topp