Bedagelig baby eller ivrig

Jeg har fått en av hver :D
 
Temmelig bedagelig.. Bryr seg ikke stort om å snu seg fra rygg til mage enda . Bare av og til at han prøver å snu litt på seg, men han kommer bare halvveis, så gidder han ikke å fullføre
 
Bedagelig her og. Rullet første gang på femmånedersdsgen sin, og gjør det av og til hvis det er noe veldig interessant han vil se på, men gidder stort sett ikke. Er vanligvis fornøyd med å ligge på ryggen.
 
Han var ganske bedagelig anlagt i begynnelsen, men har de siste to ukene virkelig satt fart. Men er sist ute i f.eks. barselgruppa mtp motorisk utvikling:) Heldigvis er det ikke turbo hele tiden, og han elsker å sitte i fanget og få pjusk og må ikke konstant sprelle rundt.
 
Ivrig! Hun er overalt og tatt noen små krabbetak :)
 
Ganske bedagelig. Ruller alltid over til magen fra ryggen, men der blir hun og kommer seg rundt sin egen akse, men har fremdeles ikke gått fra magen til ryggen etter å ha først kommet seg til magen.
 
Ganske bedagelig. Har rullet rundt noen ganger, men har ikke dårlig tid :p

Broren var lik. Tidlig ute finmotorisk og med språk, litt tregere grovmotorisk.
 
håper I blir frisk snart så han kan henge med :)
Nå er J syk, så i dag har han faktisk liggi på ryggen og tittet på ting. Håper de blir friske fort begge to. Ikke for at de skal krabbe fortest mulig, men fordi det er så kjipt å være syk, (og så slitsomt å bære rundt på en liten sutreunge)
 
Nå er J syk, så i dag har han faktisk liggi på ryggen og tittet på ting. Håper de blir friske fort begge to. Ikke for at de skal krabbe fortest mulig, men fordi det er så kjipt å være syk, (og så slitsomt å bære rundt på en liten sutreunge)

Tror I begynner å bli bedre.
God bedring til J
 
Bedagelig. Han ruller fra mage til rygg og rygg til mage, men bare av og til når han har lyst liksom. Men han liker seg best i armene mine og da vil han aller helst stå...sukk
 
IKKE bedagelig! Trodde storesøster var tidlig ute motorisk, men han her er hakket mer utålmodig . Rullet når han var 3 måneder og 1 uke. Og nå som han er 6 måneder så åler han seg fremover på gulvet og er overfalt. Blir ikke mye stillesitting på mor hvertfall!
 
Veldig ivrig her. 14 uker gammel begynte han å rulle fra rygg til mage. Etter det har han ikke lagt på rygg. Så da ble babygymmen pakket bort.
Han var oppe i krabbestilling fra han var litt over 4mnd. Nå er han snart 5,5 måned (født 25.08) og åler seg fremover i et vilt tempo. Klarer ikke krype enda, men det er kanskje ikke så lenge til, for han prøver hardt. Idag så det nesten ut som har prøvde å sette seg opp fra krabbestilling, satt seg med bakover og lente seg på en arm:wideyed: Trappegrinden er på plass og kattematen er satt bort ettersom han har vært i skålen flere ganger:hilarious: Storesøster ålte seg først ved 8mnd...
 
Ivrig. Rullet for første gang fra rygg til mage da han var 11 uker, og er nå 5 mnd og åler seg rundt på gulvet. Ikke kommet seg opp i krabbestilling enda, men han har sine teknikker.
 
Bedagelig. Får fortsatt ikke med huet i rulling fra rygg til mage :p så født blant de første, knekker nok koder blant de siste :p
Når han knekker koden går det nok fort. Min nr 2 startet å øve på ting mye senere enn nr 1, men de mestret å krabbe, å gå og å løpe ved omtrent samme alder likevel. Blir mindre frustrasjon av å vente litt:)
 
Back
Topp