Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uansett, det er faktisk en god forklaring på hvorfor mine boller blir mer kompakte enn kanelbollene gang på gang.Jaaa. Jeg har forsket på det samme. Altså... jeg vet ikke hvorfor hvorfor det skjer. Men smøret i kanelsnurrene gjør at deigen hever bedre. Men hvorfor vet jeg ikke[emoji6]
Og om du lurer på hvordan jeg har funnet ut av det kan jeg forklare det enkelt. Jeg og jentungen baka her om dagen. Og sta 5 åring mente hun ikke likte smør. Derfor tok hun bare kanel og sukker på sin deig. Mens jeg hadde smør, kanel og sukker... mine heva mye. Hennes ikke[emoji23][emoji23]
For meg ser det ut som hvetebollene kan være litt for lite eltet. Hvordan oppskrift bruker du? Etter at jeg sluttet å bruke smeltet smør og i stedet gikk over til å elte inn romtemperert smør mot slutten av eltetiden hever bollene mine mye bedreVis vedlegget 257567 Jeg har en oppskrift på bolle deig.
Når jeg lager deigen pleier halvparten å bli boller, andre halvparten blir kanelboller/kanelsnurrer.
Alltid blir snurrene mye større enn bollene, noen smarte folk her som kan fortelle meg hvorfor?
Bildet viser det største fra før i dag
Begge er laget av samme deig, eltet ganske lenge for hånd.For meg ser det ut som hvetebollene kan være litt for lite eltet. Hvordan oppskrift bruker du? Etter at jeg sluttet å bruke smeltet smør og i stedet gikk over til å elte inn romtemperert smør mot slutten av eltetiden hever bollene mine mye bedre
Jeg tenkte mest på at kanelbollene på en måte blir eltet under utbakingen og at de kanskje derfor trenger mindre elting enn hvetebollene. Kan jo også være at deigen er mest tilpasset kanelboller og derfor inneholder for lite fuktighet for hveteboller?Begge er laget av samme deig, eltet ganske lenge for hånd.
Delte deigen i 2, en del gikk til boller, den andre til kanelboller
Jeg vet ikke, tenkte jeg skulle prøve å elte inn litt mer smør i den biten som skal bli boller neste gang utav kommentarene i tråden her og se om det gjør noen forskjellJeg tenkte mest på at kanelbollene på en måte blir eltet under utbakingen og at de kanskje derfor trenger mindre elting enn hvetebollene. Kan jo også være at deigen er mest tilpasset kanelboller og derfor inneholder for lite fuktighet for hveteboller?
Jeg vet ikke, tenkte jeg skulle prøve å elte inn litt mer smør i den biten som skal bli boller neste gang utav kommentarene i tråden her og se om det gjør noen forskjell
Jeg har tenkt litt, ingenting er så luftig som wienerbrød.Sikkert ikke dumt. Og litt ekstra smør gir jo bare god smak[emoji4]
Jeg har tenkt litt, ingenting er så luftig som wienerbrød.
Wienerbrød er noe som er veldig likt bolle deig som kjevles ut, legges på masse smør, brettes, kjevles ut, ny omgang smør og dette gjøres en 8 ganger..
Samtidig, det var en gang jeg klarte å ha i 3 ganger så mye olje som jeg skulle i pizzadeigen, og den ble veldig luftig...
Hun her over hvor hun å kanelbollene hennes ble mer luftige (og større) en datteren sine nå datteren ikke ønsker å bruke smør bare sukker og kanel...
Det bør prøves
Uansett, mange ting som peker i samme retning.Var meg det[emoji4]