Sulten!

Det høres fint ut å ha dilla på appelsin:) de er jo så gode nå
 
Kjenner meg igjen. Det var når jeg hadde spist opp maten min og kollegaene mine sin mat, at jeg skjønte at noe var på gang. Liker alt om dagen..uff..
 
Jeg er så sulten hele tiden, men kommer ikke på noe jeg har lyst på. Noen som har det på samme måte? Hva synes dere smaker godt for tiden? :)

Vårruller [emoji7][emoji7][emoji7] og salte lakris fisker[emoji851] Havregryn med melk og syltetøy er ikke noe som frister spesielt men metter mye- spiser dette ofte ettersom jeg er matlei men sulten [emoji85]
 
Er sulten hele tiden, men ikke lyst på noenting... spiser mye yoghurt... men har ingen "cravings" :)
 
Jeg har null matlyst :inpain: ikke pleier jeg å spise uten å være sulten heller.. så det må jeg jobbe med
 
Spiser hele tiden, og er sulten på natta :bored: spiser jeg ikke blir jeg kvalm :sour: frukt frister mest om dagen :wideyed:
 
Vårruller [emoji7][emoji7][emoji7] og salte lakris fisker[emoji851] Havregryn med melk og syltetøy er ikke noe som frister spesielt men metter mye- spiser dette ofte ettersom jeg er matlei men sulten [emoji85]
Lagde 30 hjemmelagde vårruller her om dagen pga det er så digg om dagen [emoji23]
 
Gjorde du??? Å himmel- oppskrift?[emoji23]
Jeg slumper litt jeg da. Men sånn ca kan jeg si, så får du bare justere mengden som du ønsker [emoji4] jeg bruker 3 pk kjøttdeig på 400gr vær, ca et halvt kålhode som du skjærer i fine strimler, ca 5-6 fin raspet gulrot, ingefær etter eget ønske som du tar i med et rivjern. Ca 2 store pk glassnudler. Chilli etter eget ønske.

Jeg starter med å legge glass nudlene i en stor bolle med kaldt vann. De trenger litt tid til å bli litt myke.

Så tar jeg en stor kjele og putter kålen og fin hakket chilli i den på sånn varme at det ikke blir svidd. Med litt olje. Jeg bruker solsikkeolje [emoji4] men dette steker, så steker jeg en og en pk med kjøttdeig som jeg tar oppi kjelen etter som det blir ferdig. Når kjøttdeig er i og kålen har blitt litt myk, så tilsetter jeg ingefær, gulrot, litt fiskesaus (ikke ta for mye, da det ikke er godt[emoji12]), østersaus etter eget ønske, kikoman og pepper. Kikoman er veldig salt, så er forsiktig med saltet. Når jeg har fått den smaken jeg vil ha, så lar jeg dette godgjøre seg på svak varme. Plata her går til 9, så setter på 3. Så smaker jeg underveis om jeg trenger mer av noe. Lar dette godgjøre seg i ca 15 min. Mens dette gjør Det, så klipper jeg opp glass nudlene med en saks slik at de blir noe kortere. Lettere å lage vårruller da. Så siler jeg av vannet og passer på at så og si alt vannet er borte. Så tar jeg litt og litt i kjellen til jeg er fornøyd med mengden. Blander det godt inn og lar dette godgjøre seg i 10 min med alt det andre. Smaker fortsatt til om jeg trenger mer krydder [emoji4] så lar jeg det avkjøle seg. Så bretter jeg dem. Og frityr steker dem i solsikkeolje i en kjele til de er gyldene. Skal du fryse dem, så ikke stek dem og legg bakepapir i mellom så ikke vårrullene klistrer seg sammen [emoji4] jeg bruker vann til å lime vårrullene når jeg bretter [emoji4]

Finnes mye rart du kan ha i av grønnsaker og kjøtt, men jeg syns disse er best etter å ha prøvd en del forskjellig [emoji4] du kan bytte ut kjøttdeig med f.eks scampi, kylling osv. Hender jeg bruker karbonadedeig i istedenfor kjøttdeig [emoji4]
 
Jeg slumper litt jeg da. Men sånn ca kan jeg si, så får du bare justere mengden som du ønsker [emoji4] jeg bruker 3 pk kjøttdeig på 400gr vær, ca et halvt kålhode som du skjærer i fine strimler, ca 5-6 fin raspet gulrot, ingefær etter eget ønske som du tar i med et rivjern. Ca 2 store pk glassnudler. Chilli etter eget ønske.

Jeg starter med å legge glass nudlene i en stor bolle med kaldt vann. De trenger litt tid til å bli litt myke.

Så tar jeg en stor kjele og putter kålen og fin hakket chilli i den på sånn varme at det ikke blir svidd. Med litt olje. Jeg bruker solsikkeolje [emoji4] men dette steker, så steker jeg en og en pk med kjøttdeig som jeg tar oppi kjelen etter som det blir ferdig. Når kjøttdeig er i og kålen har blitt litt myk, så tilsetter jeg ingefær, gulrot, litt fiskesaus (ikke ta for mye, da det ikke er godt[emoji12]), østersaus etter eget ønske, kikoman og pepper. Kikoman er veldig salt, så er forsiktig med saltet. Når jeg har fått den smaken jeg vil ha, så lar jeg dette godgjøre seg på svak varme. Plata her går til 9, så setter på 3. Så smaker jeg underveis om jeg trenger mer av noe. Lar dette godgjøre seg i ca 15 min. Mens dette gjør Det, så klipper jeg opp glass nudlene med en saks slik at de blir noe kortere. Lettere å lage vårruller da. Så siler jeg av vannet og passer på at så og si alt vannet er borte. Så tar jeg litt og litt i kjellen til jeg er fornøyd med mengden. Blander det godt inn og lar dette godgjøre seg i 10 min med alt det andre. Smaker fortsatt til om jeg trenger mer krydder [emoji4] så lar jeg det avkjøle seg. Så bretter jeg dem. Og frityr steker dem i solsikkeolje i en kjele til de er gyldene. Skal du fryse dem, så ikke stek dem og legg bakepapir i mellom så ikke vårrullene klistrer seg sammen [emoji4] jeg bruker vann til å lime vårrullene når jeg bretter [emoji4]

Finnes mye rart du kan ha i av grønnsaker og kjøtt, men jeg syns disse er best etter å ha prøvd en del forskjellig [emoji4] du kan bytte ut kjøttdeig med f.eks scampi, kylling osv. Hender jeg bruker karbonadedeig i istedenfor kjøttdeig [emoji4]

Åå du altså , hjertelig takk[emoji7] Rett til innkjøp av vårrull - skal lage i dag [emoji1373][emoji1373]
 
Null matlyst her, men lever på appelsin, ritz og salt sild for å holde kvalmen i sjakk... De får si hva de vil om den lakrisen! Jeg må ha den!!
 
Null matlyst her, men lever på appelsin, ritz og salt sild for å holde kvalmen i sjakk... De får si hva de vil om den lakrisen! Jeg må ha den!!
Tror du skal ha ganske mye lakris for at det skal være skadelig..:) ritz kjeks ja, det kjøpte jeg også i går, håper det hjelper. Er også myye kvalm ..
 
Aprikoskompott! Har aldri smakt det før, men det smaker himmelsk for tiden:)
 
Har lyst på mat heeele tiden! Men er aldri noe som frister.. Lite sultfølelse for tiden.
 
Back
Topp