Skravletråd Januar

En saus som jeg ikke syns ble god (mannen syns den var grei, men bare grei) så måtte lage en på rappen som ikke ble helt perfekt.
Den smørdampede/glasserte sjalottløken ble litt for brun på den ene siden.
Brokkolien trakk kanskje 30 sekunder for mye slik at den ble mer blass i fargen og en bitteliten anelse for myk
Selleriroten fikk en anelse for mye sitron, men ikke mye.

Altså, alt ble godt, men ikke perfekt.

Kjøttet derimot, det smeltet på tungen :)
 
Ibo har kastet opp [emoji21]
 
Har virkelig ikke lyst til å reise i morgen :(

En gang i tiden var det "gøy" å få lov til å reise, det betydde liksom at man begynte å bli flink i jobben, hvertfal dersom man fikk reise utenom kurs og konferanser.
Men det fins et metningspunkt, jeg har nådde det for en stund siden.

Gleder meg virkelig til prosjektet er ferdig og ting går tilbake til normalen med 2-4 reiser i året
 
En saus som jeg ikke syns ble god (mannen syns den var grei, men bare grei) så måtte lage en på rappen som ikke ble helt perfekt.
Den smørdampede/glasserte sjalottløken ble litt for brun på den ene siden.
Brokkolien trakk kanskje 30 sekunder for mye slik at den ble mer blass i fargen og en bitteliten anelse for myk
Selleriroten fikk en anelse for mye sitron, men ikke mye.

Altså, alt ble godt, men ikke perfekt.

Kjøttet derimot, det smeltet på tungen :)

Synes du kan flytte inn hos meg jeg. Mat som er god, men ikke perfekt høres kjempegodt ut :)
 
Back
Topp