Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Forskjellige typer laks (røkt og gravet), sossiser, medisterkaker, spekemat, waldorfsalat, laksemousse, gravet kjøtt, eggerøre, sylte, lefse, flatbrød, brød osv [emoji4]
Denne er veldig god som pålegg eller tilbehør til spekemat:
https://www.matprat.no/julemat/juletapas/t/oppskrifter/kos/rokelakskrem/
Pepperkaker med blåmuggost ,fylte lefser med laks /spekeskinke eller fenalår og ellers syns jeg det er mye godt her : https://trinesmatblogg.no/2009/12/juletrefest-og-juletapas/
Tenkte på sånn lefse man har ribbe, rakfisk eller sylte i [emoji4][emoji108]Takk for masse forslag.
Har pleid å ha røykalaks, eggerøre, waldorsalat, sild, rundstykker og div pålegg som sylte, spekemat osv. Men tenkte å finne på noe nytt i år.
Hva slags lefse tenkte du på? Flatbrød med noe til å ha på kan jeg kanskjeHar laget hjemmelaget leverpostei med ungene på jobb, kan kanskje kjøpe en pakke
laksemousse må jeg sjekke ut [emoji1360]
Det er så godt det [emoji7]Dadler med bacon!
Dadler med bacon!
Hvordan gikk det og hva endte du opp med å servere?![]()
Herlig!Jeg lagde den laksemoussen og den var kjempegod. Så bakte jeg pepperkaker og hadde på blåmuggost og fikensyltetøy på noen av de og rømme med strimler av lammerull på noen av de. Dadler og bacon. Hjemmelaget knekkebrød og leverpostei fra jobb. Hjemmelaget potetlomper med sylte og lammerull med rødbetsalat. Så hadde jeg igjen en Vossakorv og pinnekjøtt og øl-poteter fra julemiddagen som jeg varmet.