Samme herVille droppet biffen i alle fall og gått løs på grønnsakene. Sopp , brokkoli, gulrot , squash, asparges , løk... og ja i det hele tatt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samme herVille droppet biffen i alle fall og gått løs på grønnsakene. Sopp , brokkoli, gulrot , squash, asparges , løk... og ja i det hele tatt
Det samme som Shadow, og så ovnsbakte sellerirotfries! Utrolig godt til biff.Fløtesurret løk, sopp og brokkoli
Maisstuing, hvordan lager du det?Bakt potet/potetmos og asparges. Om man virkelig skal slå på stortromma hadde det fulgt med maisstuing!
Maisstuing, hvordan lager du det?
Det samme som jeg kaller maispureTar en boks med mais, steker den i smør med salt og pepper, så har du i fløte (kanskje 1 dl matfløte) og bruker stav for å få en kremet/stuing konsistens. Det er helt sykt godt, men ikke akkurat sunt!