Er det noen av dere som har erfaring med dette? Lurte nå litt på om jeg skulle prøve og imponere svigers med hjemmelaget tilbehør til Ribba i år, er det vanskelig?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tusen takk! Skal virkelig prøve dette! Kan man evt lage dette en dag eller 2 i forveien? Og varme det opp, eller blir ikke det noe særlig godt?nei, det er kjempelett. Kjør på
Ingredienser
1 stk kålhode
2 ts karve
2 stk epler
1 ts salt
2 ss sukker
2 ss eddik
Fremgangsmåte
Fjern det ytterste laget på kålen. Skjær resten i så tynne strimler du klarer med en kniv. Skjær eplene i skiver (fjerne kjernehuset). Legg lagvis: Kål, epler, karve og salt. Legg så mange lag du ønsker. Ha i litt vann, ca 1 dl. La det koke under lokk i 45 minutter. Smak til med eddik og sukker. Noen liker mer og noen liker mindre. Smak deg fram.
Tusen takk! Skal virkelig prøve dette! Kan man evt lage dette en dag eller 2 i forveien? Og varme det opp, eller blir ikke det noe særlig godt?