Blodpudding?

Lutzern

Februar 14 - miss trøtt
Februar 2014 - Skjult forum
VIP
Har spist blodpudding til middag i dag. Kjøpt ny stekepanne og den var tydeligvis ikke like varm som den forrige - ble ikke helt gjennomstekt. Gjør vanligvis ikke så mye det, smaker greit så lenge det bare er litt i midten. men ble plutselig veldig usikker nå mtp graviditeten..... :/ Noen som vet ?
 
Har spist blodpudding til middag i dag. Kjøpt ny stekepanne og den var tydeligvis ikke like varm som den forrige - ble ikke helt gjennomstekt. Gjør vanligvis ikke så mye det, smaker greit så lenge det bare er litt i midten. men ble plutselig veldig usikker nå mtp graviditeten..... :/ Noen som vet ?

Ville ikke stresset med det i det hele tatt... Sjansen for å bli smittet av noe sånt er jo så bitte liten. Det dør mange flere i trafikken en folk som blir smittet av listeria/toxoplasmose... ;)
 
Ville ikke stresset med det i det hele tatt... Sjansen for å bli smittet av noe sånt er jo så bitte liten. Det dør mange flere i trafikken en folk som blir smittet av listeria/toxoplasmose... ;)
Ja sikkert. Men blodpudding er kanskje varmebehandlet?
 
Ja sikkert. Men blodpudding er kanskje varmebehandlet?

Aner ikke.. Den består jo av veldig mange ulike ingredienser ikke sant? Tror ikke du skal stresse. Jeg var i bryllup sist helg og fikk servert medium strekt entrecote. Det er jo fyfy, men jeg orker ikke stresse så mye med det. ;)
 
Ja sikkert. Men blodpudding er kanskje varmebehandlet?
Blodmat er varmebehandlet tror jeg, så du kan nok ta det helt med ro. Jeg fikk forresten kjempelyst på blodpudding! Vi spiser den sprøstekt med sukker på :) nam!


Venter et lite gull i februar 2014!
 
Trodde det bare var gamle besteforeldre som spiste sånn :oops:

hvordan spiser dette ?? Og hva smaker det ?
 
Blodmat er varmebehandlet tror jeg, så du kan nok ta det helt med ro. Jeg fikk forresten kjempelyst på blodpudding! Vi spiser den sprøstekt med sukker på :) nam!


Venter et lite gull i februar 2014!
Takk for svar - var det jeg trodde...

Her spises den stekt med sirup på :)
 
Trodde det bare var gamle besteforeldre som spiste sånn :oops:

hvordan spiser dette ?? Og hva smaker det ?
Det smaker som blodpudding hehe - vet ikke om noe annet som ligner... Kutter opp i skiver og steker i stekepannen til det blir skorpe på. Vi pleier å ha sirup på (har sirup og smør på blodpannekaker).

Ja blodmat er vel sånn de spiste i gamle dager ;) brukte alt på dyret når man slaktet... Men blodpudding får man kjøpt på de fleste butikker. Blodpannekaker lager jeg selv og kjøper blod.
 
Det smaker som blodpudding hehe - vet ikke om noe annet som ligner... Kutter opp i skiver og steker i stekepannen til det blir skorpe på. Vi pleier å ha sirup på (har sirup og smør på blodpannekaker).

Ja blodmat er vel sånn de spiste i gamle dager ;) brukte alt på dyret når man slaktet... Men blodpudding får man kjøpt på de fleste butikker. Blodpannekaker lager jeg selv og kjøper blod.


He he da står jeg over :cool:
 
Jeg hadde heller ikke bekymret meg, tror det er varmebehandlet, ellers hadde blodet kanskje vært litt bløtt og rennende i de pølsene?

Blodpølse er det leeenge siden jeg har spist, tror ikke jeg har spist det siden jeg var barn eller ungdom.. kanskje til jeg oppdaga at det faktisk er BLOD i de ;)
Men husker at smaken var god, brukte sukker oppå.. det er en spesiell krydder i det tror jeg, minner meg litt om jul det krydderet.
 
Back
Topp