Svar på obduksjon?

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av WCE, 5 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. jente 92 Flørter med forumet

  Har aldri fått svar vi.. det kom jeg på nå. Fødte 22 oktober 2016...
   
 2. WCE Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene

  Da har vi vært på ettersamtale. Det var ingen funn. Ingen årsak til at hun døde i uke 15.
   
 3. Vbt Glad i forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Stor klem
   
 4. VictoriaH Ventende August 2018

  ❤️
   
 5. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Så leit å ikke få vite.
   
 6. XuperB Gift med forumet Himmelbarn Junilykke2018

  :sorry::Heartred


  Det er vel nesten det verste svaret å få, men dessverre så finner de ikke alltid den underliggende årsaken. Vi ble godt forberedt på at de kanskje ikke kom til å finne noe konkret årsak til at vi mistet i alle fall, og de sa at i ganske mange tilfeller så var svaret "vet ikke/uflaks", og jeg husker hvor lettet jeg var over at de faktisk fant noe her.
   
 7. WCE Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene

  Jeg vet liksom ikke hva jeg egentlig håpet på.. Hadde jo vært godt å fått er svar på hvorfor hjertet sluttet å slå. Men er også glad vi ikke fikk en beskjed som at dere har stor sjanse for at dette skjer igjen feks. Men er jo vanskelig dette her. For etter andremann har vi jo 3 tidlige SA, MA uke 10 og uke 17 (da det ble oppdaget). Er alle disse uflaks liksom?

  Overlegen vi var hos sa at enkelte ganger har vi faktisk ikke svar på det. Veldig leit. Gjør jo at jeg virkelig gruer meg til neste gang!
   
 8. XuperB Gift med forumet Himmelbarn Junilykke2018

  Ja, veldig vanskelig det der. Og det er jo ikke så lett å tro at det bare skal være uflaks når dere har mista så mange ganger, men det er jo umulig å vite når de ikke har funnet noe konkret årsak. :sorry: Mente overlegen at det ikke var noe større risiko for gjentakelse neste gang da? Skjønner du gruer deg, for all verdens oppfølging vil jo ikke kunne dempe uroen med de erfaringene du har. Jeg håper virkelig dere har brukt opp kvota og vel så det nå. :Heartred
   
 9. WCE Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene

  Hun kunne jo ikke si at jeg ikke kom til å miste. Men er ikke noe påvist hos oss som tilsier at det skulle skje igjen. Må jo bare fortsette så går det til slutt. Neste gang skal vi mest sannsynlig inn med to egg! Når jeg sa det med gjentakelse, mente jeg det at utredning viser ingenting. Jeg begynte å snakke om dette med match mellom oss og hun trodde ikke det var problemet siden vi hadde en frisk datter sammen.
   
 10. XuperB Gift med forumet Himmelbarn Junilykke2018

  Nei, når de ikke klarer å påvise noe så bør det jo gå til slutt - særlig når dere jo har en datter sammen også. Da har det gått før. Håper virkelig dere har hellet med dere neste gang. :Heartred
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden