Svar på obduksjon?

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av WCE, 5 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. jente 92 Flørter med forumet

  Har aldri fått svar vi.. det kom jeg på nå. Fødte 22 oktober 2016...
   
 2. WCE Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Da har vi vært på ettersamtale. Det var ingen funn. Ingen årsak til at hun døde i uke 15.
   
 3. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Stor klem
   
 4. VictoriaH Ventende August 2018

  ❤️
   
 5. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Så leit å ikke få vite.
   
 6. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Junilykke2018

  :sorry::Heartred


  Det er vel nesten det verste svaret å få, men dessverre så finner de ikke alltid den underliggende årsaken. Vi ble godt forberedt på at de kanskje ikke kom til å finne noe konkret årsak til at vi mistet i alle fall, og de sa at i ganske mange tilfeller så var svaret "vet ikke/uflaks", og jeg husker hvor lettet jeg var over at de faktisk fant noe her.
   
 7. WCE Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Jeg vet liksom ikke hva jeg egentlig håpet på.. Hadde jo vært godt å fått er svar på hvorfor hjertet sluttet å slå. Men er også glad vi ikke fikk en beskjed som at dere har stor sjanse for at dette skjer igjen feks. Men er jo vanskelig dette her. For etter andremann har vi jo 3 tidlige SA, MA uke 10 og uke 17 (da det ble oppdaget). Er alle disse uflaks liksom?

  Overlegen vi var hos sa at enkelte ganger har vi faktisk ikke svar på det. Veldig leit. Gjør jo at jeg virkelig gruer meg til neste gang!
   
 8. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Junilykke2018

  Ja, veldig vanskelig det der. Og det er jo ikke så lett å tro at det bare skal være uflaks når dere har mista så mange ganger, men det er jo umulig å vite når de ikke har funnet noe konkret årsak. :sorry: Mente overlegen at det ikke var noe større risiko for gjentakelse neste gang da? Skjønner du gruer deg, for all verdens oppfølging vil jo ikke kunne dempe uroen med de erfaringene du har. Jeg håper virkelig dere har brukt opp kvota og vel så det nå. :Heartred
   
 9. WCE Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Hun kunne jo ikke si at jeg ikke kom til å miste. Men er ikke noe påvist hos oss som tilsier at det skulle skje igjen. Må jo bare fortsette så går det til slutt. Neste gang skal vi mest sannsynlig inn med to egg! Når jeg sa det med gjentakelse, mente jeg det at utredning viser ingenting. Jeg begynte å snakke om dette med match mellom oss og hun trodde ikke det var problemet siden vi hadde en frisk datter sammen.
   
 10. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Junilykke2018

  Nei, når de ikke klarer å påvise noe så bør det jo gå til slutt - særlig når dere jo har en datter sammen også. Da har det gått før. Håper virkelig dere har hellet med dere neste gang. :Heartred
   
  • Enig Enig x 1
 11. SloppyJane Elsker forumet Himmelbarn

  Vår gutt døde i uke 16 - fikk bare et brev i posten etter noen uker om at de ikke hadde funnet noe og at det var vanlig. De tok bare infeksjonsprøver da det hadde skjedd noe feil med morkakeprøvene.
   
 12. Iva82 Betatt av forumet Himmelbarn

  Da var vi på ettersamtalen,6uker etter senabort. Obduksjonsrapporten var klar,stor hjertefeil,blodårene fra navlestrengen til lever var for trangt og føtter var skjev :( Så,alt fra ultralyd diagnosen er bare bekreftet men jeg er uansett knust :( I tillegg trisomi 21. Jeg forstår ikke hvorfor,legen vet ikke hvorfor, det er bare sånn :(
   
 13. Eskimonika Forumet er livet Septemberhjertene 2018 Himmelbarn Assistert-jentene

  Trisomi 21 kan man ikke gjøre noe for å forebygge og det kan være ganske mye "feil" som medfølger den diagnosen. De har ekstra risiko for ganske mye. Skjeve føtter kan også komme av leie i magen eller lite fostervann etc og kan også tøyes og gjøres noe med senere.
  Blodårene og hjertefeilen er nok det verste...
   
 14. WCE Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Trist å høre Veldig kjedelig å ikke ha noen forklaring!! Er det lenge siden?
   
 15. SloppyJane Elsker forumet Himmelbarn

  I oktober :)
  Er gravid igjen nå og har fått tidlig ul x2 i uke 8 og 12. I uke 12 skal de se etter misdannelser som de gjør med de i risikogrupper (over 38 er det ikke?). Men er kronisk bekymret da..
  det eneste som hjelper meg litt nå er at da det gikk galt sist hadde jeg hatt blødning i uke 6, og fra 9-12 med en Styrtblødning i uke 10 på toppen. Denne gangen er alt veldig fredelig. :)
   
 16. WCE Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Litt pussig du sier det! Jeg hadde nemlig også en styrtblødnimg i uke 5 når jeg mistet nå sist. Blødde til og fra etter det.

  Så fint å høre du er gravid igjen Denne gangen går det nok fint! Vi skal også få tilbud om slik ul neste gang. Kommer nok til å benytte oss av det!
   
 17. SloppyJane Elsker forumet Himmelbarn

  Jeg nevnte blødningene for legen som tok ul nå - og selv om alt hadde vært fint etterpå og ingen fant årsak til de - så sa han at det er jo sjeldent et godt tegn.
  Min teori er at kroppen har forsøkt å ordne opp på egenhånd uten å lykkes..

  Håper det går bra for deg og hvis du ønsker å bli gravid igjen :)
   
 18. WCE Gift med forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  Ja, jeg blødde masse over et par timer i uke 5. Kom klumper og masse blod! Men alt så bra ut etter det da.

  Ja, vi må gjennom ivf for å bli gravide vi så skal ha forsøk i mai. Håper det går bra nå
   
  • Liker Liker x 1
 19. Junigull18 Elsker forumet Junilykke2018

  Hadde aldri obduksjon på han fordi det var meg det var noe gale med. Han var frisk og fin. Døde av morkakeløsning.

  Må være forferdelig hardt å ikke vite hvorfor det gikk gale :(
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden